Από TV24 Team

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο κοινό η σειρά του STAR «Τρία μίλια», που ξεκίνησε στο τέλος της σεζόν αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει ένα γενναίο μέρος των τηλεθεατών. Αυτή την περίοδο οι πρωταγωνιστές έχουν επιστρέψει στα γυρίσματα, ενώ, όπως λέγεται, τα «Τρία μίλια» θα επιστρέψουν στις οθόνες μας τον Οκτώβριο (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι νέοι ηθοποιοί που θα μπουν στη σειρά), και το περιοδικό TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

H Φωτεινή, προκειμένου να ηρεμήσει από τη σχέση της με τον Βασίλη Μερκίνη, μια σχέση στην Αθήνα που μόνο τοξικότητα έφερνε στη ζωή της, αποφάσισε να μετακομίσει στην Δρακόνησο και όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, κατάφερε να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη ζωή της. Αρχικά δέθηκε με τον Ευθύμη, όμως στα τελευταία επεισόδια ήρθε πολύ κοντά με τον Μιχάλη.

Τρία Μίλια Φωτεινή

Την ίδια στιγμή η παρουσία τον Στέφανου, του μικρού αδελφού του Μιχάλη, την έκανε να συνειδητοποιήσει πως έχει μπει σε μια σωστή οικογένεια που μόνο το καλό της μπορεί να θέλει. Αυτό όμως διαψεύστηκε όταν ο τελευταίος κάλεσε στο νησί έναν φίλο του από την Αθήνα, για να επενδύσει στην κλινική, στο πλαίσιο αναζήτησης κεφαλαίων.

Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Τρία Μίλια»

Οι ελπίδες της Φωτεινής, που αρχικά είχε αναθαρρήσει για την πορεία της θέσης της, χάθηκαν όταν συνειδητοποίησε ότι ο φίλος αυτός δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη, τον πρώην της. Τον άντρα που την έκανε να υποφέρει. Όπως θα δούμε από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ο Βασίλης θα φτάσει στο νησί και τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν για όλους.

Τρία Μίλια Στέφανος

Κυρίως όμως για την ηρωίδα της σειράς, που θα αρχίσει να βλέπει μνήμες του παρελθόντος να ζωντανεύουν ξανά. Για το καλό της κλινικής θα τη δούμε να συνεργάζεται μαζί του, όμως όταν εκείνος αποφασίσει να πάρει αυτό που του χρωστάει, το τσιπάκι, η ένταση μεταξύ τους δεν θα λείψει. Ο Μιχάλης δεν θα λείψει από το πλευρό της που θα έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι πιέζεται, όπως και ο Στέφανος που θα σιγά-σιγά θα κατανοήσει το ποιόν του ανθρώπου που εμπιστεύτηκε.

«Καλό θα ήταν Φωτεινή να μας πεις όλα όσα συνέβησαν με τον άντρα αυτό, για να καταλάβουμε πώς θα τον διαχειριστούμε. Να είσαι σίγουρη όμως για ένα πράγμα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να σου κάνει κακό», θα ακουστεί η φωνή του Στέφανου, ο οποίος όμως θα έχει αρχίσει να αισθάνεται τρυφερά συναισθήματα για το κορίτσι του αδελφού του. Πιο πολύ απ’ όλους όμως, τη στήριξή του θα προσφέρει ο Ευθύμης.

Τρία Μίλια Μιχάλης

Ίσως γιατί είναι ο μόνος που ξέρει πραγματικά τι είναι αυτό που θέλει ο Βασίλης. Πάντως ο νέος μέτοχος της κλινικής δεν θα καταφέρει να κάνει κακό στη Φωτεινή. Αυτό που θα τη συνταράξει θα είναι το γεγονός ότι η σχέση της με τον Γεράσιο θα κλονιστεί. Εκείνος θα χάσει για ένα διάστημα την εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπό της, παρόλο που η Φωτεινή θα κάνει τα πάντα για να του αποδείξει τις αγνές της προθέσεις. Αντίθετα, δίπλα της θα είναι η Κάτια, με την οποία θα έρθουν, παραδόξως, αρκετά κοντά.

«Η Φωτεινή θα ακούσει την καρδιά της»!

Οι τηλεθεατές ξέρουν πως θα βρουν τη Φωτεινή ερωτευμένη με τον Μιχάλη, όμως όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ευγενία Παναγοπούλου. «Η Φωτεινή θα ακούσει την καρδιά της», που σημαίνει ότι δεν θα ήταν αρνητική αν ένας πιο δυνατός έρωτας της χτυπούσε την πόρτα. Πηγές αναφέρουν πως δεν αργήσει να χτυπά έντονα η καρδιά της για τον Στέφανο, όμως αυτό δεν το επιβεβαιώνει κανένας από τους πρωταγωνιστές προς το παρόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυλαία για τα Τρία Μίλια - «Σούσουρο» στο Star με τα νούμερα τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου

Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Φλόγα και Άνεμος»