Από TV24 Team

Η αντίστροφη μέτρηση για τον β κύκλο της σειράς Σασμός (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) αλλά και για το μεγάλο γιο της Καλλιόπης έχει ήδη ξεκινήσει. Ο νέος αστυνομικός θα στρέψει όλη του την προσοχή πάνω στον Μαθιό και δεν θ’ αργήσει να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο νέος αστυνόμος της Ανω Ποριάς (σ.σ. τον οποίο και θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης) θα γίνει στον επόμενο κύκλο της πετυχημένης σειράς του ALPHA, ο φόβος και ο τρόμος του Μαθιού Σταματάκη. Μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή και οι μέρες του μακριά από τη Βασιλική να μοιάζουν αβάσταχτες, όμως μόνο όταν ο αστυνόμος αρχίσει να ψάχνει διεξοδικά το παρελθόν και τις κινήσεις του, θα νιώσει πως κινδυνεύει πραγματικά. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης θα υποδεχτεί τον αντικαταστάτη του Γεράσιμου και, όπως συμβαίνει συνήθως, θα θελήσει να τον ενημερώσει για όλα όσα συμβαίνουν στο χωριό το τελευταίο διάστημα. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι φυσικά και η φυλάκιση του Μαθιού για τον φόνο του Αγγελου Βρουλάκη. «Το κεφάλαιο Σταματάκης είναι μεγάλο και κυρίως σε ό,τι αφορά στον Μαθιό που τώρα είναι στη φυλακή.

γεροντιδάκης σασμός

Εχω υποψίες ότι είναι ένοχος και για άλλους φόνους, αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα στοιχεία που να τον ενοχοποιούν. Θέλω να είσαι προσεκτικός με εκείνον», του λέει μεταξύ άλλων και ο νεοφερμένος υπάλληλος του αστυνομικού τμήματος θα μπει στη διαδικασία να μάθει περισσότερα για το θέμα. Καθώς θέλει να δείξει ζήλο για το επάγγελμά του στον ανώτερό του, τον Αντώνη, θα του ανακοινώσει πως θα αναλάβει προσωπικά το θέμα. Ετσι θα βρεθεί να ξεσκονίζει τα άδυτα της οικογένειας και φυσικά να ανακρίνει τόσο τον ίδιο τον Μαθιό όσο και την οικογένειά του που κρατεί σιγή ιχθύος. Ο Μαθιός, βλέποντας τον νέο του αστυνομικού τμήματος να ψαχουλεύει τη ζωή του, θα αγχωθεί. «Μην ανησυχείς, αγόρι μου. Τα δικά μας μυστικά θα μείνουν για πάντα θαμμένα», θα του πει σε κάποιο από τα επισκεπτήρια η Καλλιόπη. Αλλά ο Μαθιός δεν θα δείξει να ησυχάζει. Ειδικά όταν ο αστυνόμος ξεκινήσει τις ερωτήσεις για τη σχέση που είχε εκείνος με την Βασιλική πριν πεθάνει ο Στεφανής.

Η σχέση του με τη Θοδώρα

Ο νέος αστυνόμος δεν μπορεί παρά να γοητευτεί από τις όμορφες γυναίκες του χωριού. Αφού όμως με τη Στέλλα δεν θα έχει καμία τύχη, καθώς η καρδιά της θα είναι δοσμένη ακόμα στον Γεράσιμο, θα ρίξει το βάρος του στη Θοδώρα που θα είναι και άνθρωπος-κλειδί για την υπόθεση του Στεφανή. Θέλοντας να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί και γνωρίζοντας ότι η Θοδώρα ξέρει πράγματα από τον αδελφό της, δεν θα διστάσει να την πλησιάσει αρχικά για το καλό τής υπόθεσης. Σε δεύτερο χρόνο όμως, όχι απλά θα κατανοήσει την ιδιαίτερη και ατίθαση προσωπικότητα της Θοδώρας αλλά και θα αποφασίσει να συνδεθεί μαζί της. Λέγεται πως οι δυο τους θα δημιουργήσουν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της σειράς.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του Tv24 που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - εκδίκηση: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός - αποκλειστικό: Χωρισμός σοκ στην έναρξη της β' σεζόν