Από TV24 Team

Η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό, τη στιγμή που ο Άγγελος μπαίνει στο χώμα. Η Καλλιόπη σοκάρεται και ορκίζεται εκδίκηση. Ο σασμός εξαφανίζεται από το πλάνο...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τη στιγμή που ο Αστέρης βγήκε από τη φυλακή και τώρα ο Μαθιός, ο μεγαλύτερος γιος της Καλλιόπης, οδηγείται πίσω από τα σίδερα. Το μπρελόκ του που βρήκαν στον τόπο εγκλήματος του Αγγελου, τον ενοχοποιεί, όμως η αστυνομία με τη βοήθεια του νέου αστυνομικού έχει ξεκινήσει ενδελεχή έρευνα. Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, ο τόπος δεν θα χωρά την Καλλιόπη που θα βλέπει τον γιο της να μαραζώνει, όμως ακόμα ένα γεγονός θα έρθει να τη σοκάρει και να χαλάσει την ηρεμία της. Και αυτό είναι η έλευση του Παύλου Βρουλάκη, που όλοι θεωρούσαν νεκρό.

Ο ξάδελφος του άντρα της Μαρίνας επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο χωριό και μάλιστα τη μέρα που γίνεται η κηδεία του Αγγελου, του ανιψιού που δεν πρόλαβε καν να γνωρίσει. Επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή. Η παρουσία του θα γίνει αισθητή και μάλιστα θα προκαλέσει σωρεία σχολίων, ακόμα και από εκείνους που δεν θα είναι παρόντες στη νεκρώσιμο ακολουθία. Η Καλλιόπη μαθαίνει για την επιστροφή του από τον Παντελή και δεν ορκίζεται μόνο πως δεν θα τον αφήσει να πειράξει τους γιους της αλλά και πως θα είναι εκείνη που θα του αφαιρέσει τη ζωή. «Πάνω από το πτώμα μου θα κάνει κακό σε μένα και τους γιους μου. Ηρθε η ώρα να φανεί στο χωριό ποιος έχει το πάνω χέρι», θα πει όταν μάθει τα νέα. Ο Παύλος Βρουλάκης πριν χρόνια είχε δώσει εντολή να αφαιρέσουν τη ζωή του άντρα της, του Βασίλη, μέσα στη φυλακή και αυτό δεν το έχει ξεχάσει.

Οι φόβοι της Καλλιόπης επιβεβαιώνονται

Σασμός - εκδίκηση

Ο Παύλος δεν θα φανεί διακριτικός. Αντίθετα, από τις πρώτες ημέρες που θα βρεθεί στο χωριό θα προσπαθήσει να βρεθεί ανάμεσα στους παλιούς συγχωριανούς του και μοιραία κοντά στην Καλλιόπη. Οταν τα βλέμματά τους διασταυρωθούν σε κεντρικά σημεία του χωριού, τότε η δεύτερη θα καταλάβει πως η οικογένειά της είναι σε κίνδυνο. Αμέσως θα μιλήσει στον Αστέρη και θα του επιστήσει την προσοχή. «Το θέμα έχει τελειώσει, μάνα. Δεν μπορεί να έρχεται δύο χρόνια μετά για να ζητήσει εκδίκηση από εμένα. Τυχαία είναι η παρουσία του στο χωριό. Μην ασχολείσαι άλλο με τους Βρουλάκηδες», θα της πει αλλά ήδη η Καλλιόπη έχει στο μυαλό της ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη μέση. Μια παγίδα θανάτου που θα λύσει το πρόβλημά της.

Ενας νέος κύκλος αίματος μόλις έχει αρχίσει. «Ή αυτός ή εγώ. Και οι δύο δεν χωράμε σε τούτη τη γη», λέει και είναι αποφασισμένη για όλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου οι γιοι της να μη χαθούν από το χέρι του Βρουλάκη. Λέγεται ακόμα πως με τη βοήθεια των ανιψιών της θα προσπαθήσει να του στήσει ενέδρα μέσα στο χωριό, που όμως δεν θα φτάσει στο στάδιο της περάτωσης. Η συνέχεια επί της οθόνης τον Σεπτέμβρη μέχρι τότε... δείτε εδώ ποιοι δυο βασικοί πρωταγωνιστές θα πεθάνουν την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TiViSirial που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Χωρισμός σοκ στην έναρξη της β' σεζόν

Δημήτρης Ήμελλος: Η πραγματική ηλικία, οι σπουδές και ο γιός του γοητευτικού αστυνόμου του Σασμού