Από TV24 Team

Στο Σασμό, το μήνυμα που άφησε ο Αστέρης στον τηλεφωνητή της Αργυρώς θα γίνει η αφορμή για να έρθει ξανά κοντά το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι. Ο Σταύρος πληγώνεται και φεύγει από την Κρήτη και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στην Αργυρώ από τον έρωτά της με τον Αστέρη είναι τα λόγια του, στο φωνητικό μήνυμα που της άφησε για να της ζητήσει συγγνώμη όταν εκείνη κατάλαβε πως είχε προσεγγίσει τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα.

Η καρδιά της «έσπασε» όταν άκουσε τη φωνή του ξανά, όμως ενώ η λογική θα την προστάξει να σβήσει το μήνυμα και να συνεχίσει τη ζωή που δημιούργησε, η καρδιά της θα τη σταματήσει. Όπως θα δούμε στον επόμενο κύκλο της σειράς, η ηρωίδα του «Σασμού» δεν θα σταματήσει να ακούει τη φωνή του ξανά και ξανά μέσα από αυτό το μήνυμα. Ταυτόχρονα, κάποιες τυχαίες συναντήσεις τους στο χωριό και ενώ το κλίμα μεταξύ τους θα είναι ήρεμο, θα τους θυμίσει τον μεγάλο έρωτα από έζησαν δύο χρόνια πριν, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ο έρωτάς τους όμως θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα λόγω της άφιξης του Πάυλου Βρουλάκη στο χωριό (δείτε εδώ τι θα συμβεί με την βεντέτα που θα ανοίξει).

Σασμός Αστέρης Αργυρώ παράνομη σχέση

Ο Αστέρης δεν θα σταματήσει να ελπίζει σε κάτι περισσότερο, αλλά η Αργυρώ, έχοντας γύρω της μια οικογένεια που τη στηρίζει και την αγαπά, δεν θα σκεφτεί ποτέ να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ξανά μαζί στον Σασμό Αστέρης και Αργυρώ

Την πρωτοβουλία λοιπόν θα πάρει ο γιος τής Καλλιόπης, που τυφλωμένος από αγάπη για εκείνη θα προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να βρίσκεται γύρω της. «Θα ήθελα να βρεθούμε, να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε όσα νιώθουμε. Νομίζω πως το οφείλουμε στον εαυτό μας», θα της πει σε κάποια ανύποπτη στιγμή φέρνοντάς τη σε αμηχανία. Όμως δεν θα αργήσουν να κανονίσουν το πρώτο τους ραντεβού σε μέρος προστατευμένο από τα αδιάκριτα μάτια των συγχωριανών τους.

Εκείνος δεν θα αργήσει να της ξεκαθαρίσει τα μεγάλα συναισθήματά του, αλλά η Αργυρώ θα προσπαθήσει να του βάλει όρια, θυμίζοντάς του ότι στο σπίτι της κάποιος την περιμένει. «Δέχτηκα να βρεθούμε απλά για να μιλήσουμε. Δεν θέλω να κάνεις όνειρα για εμάς. Δεν θέλω να πιστέψεις πως υπάρχει ελπίδα», θα του τονίσει κόβοντάς του τα φτερά. Στην πραγματικότητα, άλλα λόγια είναι αυτά που θέλει να του πει και θα το αποδείξει συνεχίζοντας να ακούει το μήνυμά του ξανά και ξανά, τη φωνή του που άλλοτε τη γέμιζε με υποσχέσεις και λόγια αγάπης. Οι συναντήσεις τους θα συνεχιστούν!

Η αντίστροφη μέτρηση στον γάμο της!

Ο Σταύρος δεν θα αργήσει να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της, τις ώρες που λείπει από το σπίτι καθώς και το γεγονός ότι συνεχώς ακούει μηνύματα στο κινητό της. Ποτέ όμως δεν θα τη φέρει προ των ευθυνών της, ποτέ δεν θα της ζητήσει τον λόγο, ούτε θα τη βάλει στη διαδικασία να διαλέξει με ποιον από τους δύο άντρες θέλει να περάσει τη ζωή της.

Απλά, όταν σιγουρευτεί για τα συναισθήματα της γυναίκας που αγάπησε, όταν νιώσει πως τελικά η καρδιά της ανήκει αλλού, θα αποχωρήσει διακριτικά. Θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει από το σπίτι, παρά τις πιέσεις της Μαρίνας που θα του ζητήσει να κάνει μια προσπάθεια ακόμα για να σώσει τη σχέση τους. «Τουλάχιστον προσπάθησα να σε κάνω ευτυχισμένη. Εσένα και τον μικρό Πετράκη. Ησασταν η ζωή μου, όμως φαίνεται πως η καρδιά γράφει τη δική της ιστορία», θα είναι λίγα από τα λόγια που θα της πει φεύγοντας. Η Αργυρώ δεν θα τον σταματήσει γιατί και η ίδια θα έχει πλέον καταλάβει πως η μοίρα της έχει γραφτεί στο πλευρό του Αστέρη Σταματάκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η απόφαση του ALPHA για το μέλλον της Βασιλικής στη σειρά

Σασμός - αποκλειστικό: Καταρρακωμένος ο Νικηφόρος - Ορκίζεται εκδίκηση