Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (28/7) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, Άπιστος, μιας και η Ασιγιά εντοπίζει τον άντρα που την απειλεί μέσα στο σπίτι της (δείτε εδώ ποιο θα είναι το δραματικό φινάλε του Βολκάν).

Τι θα δούμε σήμερα (28/7) στον Άπιστο - Επεισόδια 27+28

Κάποιος άγνωστος απειλεί ξαφνικά την Ασιγιά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, κι εκείνη δεν μπορεί παρά να σκεφτεί πως ίσως ο Βολκάν έχει κάποια σχέση με όσα συμβαίνουν. Η Ασιγιά υποψιάζεται ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να την τρομοκρατήσει, και ζητά τη βοήθεια της Νιλ για να το εξακριβώσει. Ταυτόχρονα, έχει να διορθώσει και τη ζημιά που προσπαθεί να της κάνει επαγγελματικά ο Βολκάν. Και γι αυτό, θα χρησιμοποιήσει και πάλι τον πεθερό του, τον κύριο Χαλούκ

Η Ασιγιά φεύγει! Ο Βολκάν σε απελπισία την ψάχνει παντού

Στον Άπιστο, η Ασιγιά φέρνει τον Αλί αντιμέτωπο με τα λάθη του κι εκείνος αποφασίζει να μετακομίσει στον πατέρα του. Κι ενώ στην αρχή η συγκατοίκηση του νεαρού με την Ντερίν μοιάζει ιδανική, στην πορεία όλα αλλάζουν! Η Ασιγιά ετοιμάζει τα επόμενα σχέδια εκδίκησής της και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Ο Μερτ με την Μπαχάρ αποφασίζουν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να κάνουν παιδί. Εκείνος κάνει κάποιες εξετάσεις, όταν η Μπαχάρ δέχεται στο κινητό της φωτογραφίες από την απιστία του άντρα της και εξαφανίζεται. Ολοι την ψάχνουν. Και ο Αλί, όμως, εξαφανίζεται και η Ασιγιά με τον Βολκάν καλούν την αστυνομία και βγαίνουν στους δρόμους να τον βρουν. Αργά το βράδυ ο νεαρός επιστρέφει σπίτι του και αρνείται να μιλήσει στην Ασιγιά. Την ίδια ώρα ο Βολκάν συναντάει τον Σελτζούκ, του δίνει χρήματα και του λέει να μείνει μακριά από την οικογένειά του.

Ο Χαλούκ συναντάει τον Τουργκάι και τον ρωτάει για τον Βολκάν και την Ασιγιά και εκείνος του λέει: «Αν θέλετε τη γνώμη μου, πιστεύω πως ακόμα είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους». Στο μεταξύ η Μπαχάρ στέλνει τις ερωτικές φωτογραφίες στον Μερτ και εκείνος πάει να βρει την Τουγκτσέ και απαιτεί εξηγήσεις που τις έστειλε στη γυναίκα του. Εκείνη του δίνει ένα σημείωμα από τον Βολκάν: «Σου είπα ότι δεν αξίζεις την Μπαχάρ και πέταξες την ευκαιρία να την κάνεις ευτυχισμένη».

Ο Βολκάν πάει αργά στο σπίτι της Ασιγιά με δάκρυα και της λέει: «Εξαιτίας σου έχασα τον γιο μου, με θεωρεί τέρας και επικίνδυνο, εξαιτίας σου έφυγα μακριά! Εσύ γιατί έμεινες σε αυτή την πόλη; Φύγε, σε παρακαλώ, φύγε! Είμαι καλά μακριά σου».

Ο Βολκάν πετυχαίνει τον Μερτ, ο οποίος του επιτίθεται: «Με χώρισες από την Μπαχάρ, είσαι χαρούμενος;» και εκείνος του απαντάει: «Περίμενα δύο χρόνια αυτή τη μέρα που θα σε εκδικηθώ».

Όμως ο Μερτ του ορκίζεται: «Θα υποφέρεις για ό,τι έκανες! Θα σε καταστρέψω! Με αυτά που κάνεις να ξέρεις πως μια μέρα θα τα χάσεις όλα». Το ίδρυμα του νοσοκομείου κάνει πρόταση στην Ασιγιά να γίνει μέλος του και η Ντερίν, για να δείξει πως δεν έχει πρόβλημα, ψηφίζει θετικά. Ο Μερτ πάει σπίτι, αλλά η Μπαχάρ πετάει όλα του τα πράγματα έξω και τον διώχνει. Η Ασιγιά βρίσκεται εκεί και ο Μερτ την προειδοποιεί:

«Ο Βολκάν είναι τυφλωμένος από την εκδίκηση. Ο,τι κάνει το κάνει για να σε βλάψει». Η Μπαχάρ και η Ασιγιά ανοίγουν την καρδιά τους η μια στην άλλη για όσα έγιναν στο παρελθόν. Το επόμενο πρωί ο Σελτζούκ καταλαβαίνει το σχέδιο της Νιλ με την Ασιγιά και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση παρόλο που ο Βολκάν του ζητάει να πλησιάσει την πρώην γυναίκα του.

Άπιστος Ασιγιά

Την ίδια ώρα, η Ασιγιά μαθαίνει από τη μητέρα της Σελέν πως η κόρη της είδε τον Αλί να κλέβει! Παράλληλα, η Ασιγιά προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Νιλ σε άλλη πόλη, αλλά ο Σελτζούκ την ανακαλύπτει. Η κοπέλα προσπαθεί να του ξεφύγει και ανεβαίνει σε μια οικοδομή απειλώντας να πέσει. Όμως στο κενό καταλήγει ο Σελτζούκ. Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Νιλ νιώθει τύψεις για ό,τι έγινε. Η Ντερίν είναι προβληματισμένη μετά από όσα της είπε ο Μερτ για τον Βολκάν και την Ασιγιά. Η Νιλ βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Σελζτούκ, αλλά η ξαφνική εμφάνιση της μητέρας του, της Χιτζράν, του ξυπνάει άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

Ο Αλί εγκαταλείπει τη μητέρα του

Η Ασιγιά ανακαλύπτει στο δωμάτιο του Αλί ένα κουτί με διάφορα αντικείμενα που δεν είναι δικά του. Τότε σιγουρεύεται πως ο γιος της κλέβει πράγματα, ενώ την ίδια ώρα και στο σχολείο έχουν βαλθεί να βρουν ποιος είναι ο ένοχος. Η Ασιγιά το συζητάει με τον Τουργκάι και εκείνος τη συμβουλεύει να μιλήσει με τη διευθύντρια. Έτσι εκείνη πηγαίνει στο σχολείο και δίνει το κουτί με τα κλεμμένα αντικείμενα. Όμως, ο Ντεμίρ ακούει τι έχει γίνει και αποκαλύπτει σε όλη την τάξη πως ο Αλί είναι ο κλέφτης.

Άπιστος Αλί

Εκείνος θυμώνει με τη μητέρα του: «Με έκανες ρεζίλι σε όλο το σχολείο», και ζητάει να πάει στον Βολκάν. «Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που σου μιλάει! Φταίμε και οι δύο για όσα κάνει», τη δικαιολογεί εκείνος. Όμως η Ντερίν συνεχίζει να βάζει λόγια στον μικρό. Την επόμενη μέρα πάει μαζί με τον Αλί προκλητικά στο σπίτι της Ασιγιά όπου της ανακοινώνει: «Ήρθαμε να πάρουμε τα πράγματα του Αλί» και έτσι εκείνος μετακομίζει στο σπίτι του Βολκάν.

Ο Βολκάν θυμώνει με την Ντερίν

Ο Βολκάν δεν είχε ιδέα για την κίνηση της γυναίκας του να πάρει τον γιο του από τη μητέρα του και καβγαδίζει με την Ντερίν: «Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επεμβαίνεις στον Αλί. Έχει μητέρα και πατέρα! Και αυτό που μας απασχολεί είναι να είναι καλά και με αυτά που κάνεις τον αναστατώνεις περισσότερο». Από την άλλη η Μπαχάρ παρηγορεί την Ασιγιά και της λέει πως είναι σίγουρη ότι η Ντερίν κάνει σχέδια πίσω από την πλάτη της. Η μητέρα του Σελτζούκ εμφανίζεται στο νοσοκομείο και ζητάει το τηλέφωνο του γιου της. Ομως εκείνος δεν θέλει να της μιλήσει!

Το βράδυ η Μπαχάρ με την Ντεριά πάνε στο σπίτι του Βολκάν να φάνε και κάποια στιγμή η Μπαχάρ βρίσκει τον Αλί και προσπαθεί να τον κάνει να ηρεμήσει με τη μητέρα του, αλλά η Ντερίν για άλλη μια φορά επεμβαίνει και ο Βολκάν γίνεται έξαλλος: «Δεν είσαι μητέρα του για να αποφασίζεις για εκείνον», λέει στη γυναίκα του. Ο Σελτζούκ πάει στο σπίτι της Ασιγιά για να την ευχαριστήσει που τον έσωσε, ενώ ο Χαλούκ του δίνει μια γενναία επιταγή για να μείνει μακριά από την οικογένειά του. Το επόμενο πρωί ο Αλί μπλέκει σε καβγά στο σχολείο όταν ένας συμμαθητής του τον αποκαλεί «κλέφτη».

Το παιδί πάει στο νοσοκομείο, ενώ η Ασιγιά με τον Βολκάν προσπαθούν να ζητήσουν συγγνώμη από τους γονείς, αλλά εκείνοι τους απειλούν με μήνυση. Η Ντερίν επεμβαίνει ξανά δείχνοντας έτσι στον Αλί πως εκείνη τον υποστηρίζει σε σχέση με τη μητέρα του. Ομως εκείνο που καταρρακώνει την Ασιγιά είναι το μήνυμα του γιου της που της λέει: «Μ’ έκανες ρεζίλι σε όλο το σχολείο και μ’ έχεις φέρει σε δύσκολη θέση! Θα ήταν καλύτερο για όλους μας να φύγεις μακριά». Έτσι εκείνη παραιτείται και φεύγει για μερικές μέρες. Ο Βολκάν καταρρακώνεται και ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει.

Η Ασιγιά δείχνει την αλήθεια στην Ντερίν

Ο Σελτζούκ παίρνει τη μητέρα του και την πηγαίνει στο μέρος που μεγάλωσε υπενθυμίζοντάς της τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε εξαιτίας της απουσίας της. Το βράδυ η Μπαχάρ βρίσκει τον Βολκάν στο σπίτι της Ασιγιά να κλαίει κρατώντας μια φωτογραφία της, ενώ την ίδια ώρα η Γκιονούλ ανησυχεί μήπως ο Αλί με την επιθετική του συμπεριφορά κάνει κακό στη Ζεϊνέπ και μεταφέρει την ανησυχία της και στην Ντερίν.

Άπιστος Ντερίν

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα εκείνη συνεχώς να του φωνάζει και να τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Η Ασιγιά επιστρέφει και καλεί την Ντερίν σπίτι της, όπου της λέει:

«Αναρωτιέμαι αν ο Βολκάν έχει καταλάβει πως εσύ είσαι η γυναίκα του! Τον δικαιολογείς πως με μισεί και πως έκανε υπομονή τόσα χρόνια λόγω του Αλί. Τότε, αφού έχετε εσείς τον Αλί στο σπίτι, γιατί χθες το βράδυ ο Βολκάν ήταν στην κρεβατοκάμαρά μου; Δεν έχεις καταλάβει πως τόσα χρόνια προσπαθεί να σε μετατρέψει σ’ εμένα; Σου παίρνει τα ίδια ρούχα και το ίδιο άρωμα! Όλα αυτά σου τα λέω για να καταλάβεις πως δεν τον κυνηγάω εγώ, αλλά εκείνος εμένα. Τα δέχομαι όλα, αλλά για τον γιο μου θα πολεμήσω μέχρι τέλος. Και βάλε στο μυαλό σου πως όποτε θέλω μπορώ να κάνω τον Βολκάν να γυρίσει».

Το βράδυ μετά από έναν καβγά, ο Βολκάν χαστουκίζει τον Αλί και εκείνος τηλεφωνεί στη μητέρα του να πάει να τον πάρει από εκεί. Η Ντερίν έχασε ακόμα μια μάχη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif - αποκλειστικό: «Κατέστρεψες τον γιό μου» - Άγρια επίθεση της Λεμάν στην Ζουλιντέ

Παγιδευμένοι: Μυστικά και πάθη στη νέα σειρά του ΑΝΤ1