Από TV24 Team

Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα σεζόν που πλησιάζει, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει δυνατή αντεπίθεση κι εντάσσει στο ολοκαίνουριο πρόγραμμά του μια ακόμη νέα σειρά ευελπιστώντας να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ (δείτε εδώ το σενάριο της νέας κωμικής σειράς του καναλιού).

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Μια νέα δραματική αστυνομική σειρά έρχεται από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1. Ο τίτλος της «Παγιδευμένοι». Πρόκειται για διασκευή του τουρκικού σίριαλ «Yargi (Κρίση)», παραγωγής 2021, που πρόβαλε το Kanal D με πρωταγωνιστές τους Κάαν Ουργκαντζίογλου και Πινάρ Ντενίζ κι έχει πωληθεί στο Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Χιλή, το Ισραήλ, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Γεωργία και σε χώρες της Αφρικής. Την απόδοση σεναρίου έχει αναλάβει η Σωτηρία Ψευτούδη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη.

Παγιδευμένοι Πέτρος Λαγούτης

Η σκηνοθέτιδα συνεχίζει την πολυετή συνεργασία της με τον σταθμό, αυτή τη φορά χωρίς τη Μαρία Γεωργιάδου με την οποία έχουν συμπράξει με μεγάλη επιτυχία στις σειρές «Γυναίκα χωρίς όνομα» και «Ηλιος».

Τους κεντρικούς ρόλους της νέας αυτής πολλά υποσχόμενης σειράς θα ενσαρκώσουν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, τον οποίο τηλεοπτικά είχαμε δει τη σεζόν 2020-2021 στην «Αγγελική» που πρόβαλε ο ALPHA, και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ που εμφανίζεται τηλεοπτικά για πρώτη φορά. Τους υπόλοιπους βασικούς χαρακτήρες υποδύονται ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Πέτρος Λαγούτης και ο Κίμωνας Κουρής. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Pedio Productions και η σειρά προορίζεται να προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα.

Παγιδευμένοι Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Η υπόθεση της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1

Ενα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο νόμος και η δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο νόμος και άλλο η δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Για τον Δημήτρη είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς κύριος ύποπτος είναι ο ίδιος του ο αδελφός. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα φέρει τη δικηγόρο και τον εισαγγελέα πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο… Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Θρήνος για τον Μαθιό - Νεκρή η Βασιλική από τα χέρια του...

Elif - αποκλειστικό: «Κατέστρεψες τον γιό μου» - Άγρια επίθεση της Λεμάν στην Ζουλιντέ