Από TV24 Team

Η νέα σεζόν του Σασμού βρίσκεται προ των πυλών και οι χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA είναι έτοιμοι να μας δώσουν μερικές ακόμα εντυπωσιακές στιγμές και συγκλονιστικές ερμηνείες, ενώ η ιστορία θα πάρει μία νέα τροπή.

Τα spoiler για τον δεύτερο κύκλο έχουν ξεκινήσει (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τη νέα βεντέτα που θα ξεκινήσει) και ένα από αυτά αναφέρει πως μέσα στη σεζόν θα αποχωρήσει από τη σειρά ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Παρελθόν από τον Σασμό οι...

Ένας από τους χαρακτήρες της σειράς που θα αποχωρήσουν θα είναι ο Σταύρος και ο αδελφός του ο Βαγγέλης. Οι δύο ηθοποιοί θα παίξουν σε λίγα επεισόδια του δεύτερου κύκλου και αυτό γιατί σύντομα ο Σταύρος θα καταλάβει ότι δεν έχει τελικά θέση στην καρδιά και τη ζωή της γυναίκας που αγάπησε, της Αργυρώς.

Όπως είναι φυσικό, ο Γιώργος Χριστοδούλου) ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αλλά και η Γιάννα Ζιάννη που υποδύθηκε τη θεία τους δεν θα είναι στη δεύτερη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Μούκανο που υποδύθηκε τον πατέρα τους. Αυτοί δεν είναι όμως οι μόνοι που θα φύγουν από τη δημοφιλή σειρά.

Θα ακολουθήσει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα σκοτώσουν τη Βασιλική, την ηρωίδα που υποδύεται, ενώ το ζευγάρι που θα αφήσει τη σειρά θα είναι η Κλαίρη με τον Μανόλη. Ευθαλία Παπακώστα και Στρατής Χατζησταματίου δεν θα είναι για πολύ στη σειρά.

Κλαίρη Μανόλης αποχώρηση Σασμός

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στον Σασμό

Το φινάλε της πρώτης σεζόν του Σασμού ήταν συγκλονιστικό και όπως ήταν επόμενο, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε). Σε λίγο καιρό ο ALPHA φέρνει τη δεύτερη σεζόν στην επιφάνεια και το μόνο σίγουρο είναι πως τα δεδομένα αλλάζουν.

Όπως διαβάζουμε στο Tivi Σίριαλ και το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου, εκτός από τον Στέλιο Μαίνα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τρεις ακόμα πρωταγωνιστές του θεάτρου θα μπουν στο καστ της σειράς που έχει αγαπήσει το κοινό.

Η Γιώτα Φέστα θα υποδυθεί μια εισαγγελέα και πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη. Θα είναι παντρεμένη με τον γιατρό του χωριού, που θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης. Στη σειρά θα εισαχθεί και ο Δημήτρης Αλεξανδρής που θα υποδυθεί ένα νονό της νύχτας, συγκεκριμένα έναν έμπορο όπλων.

Σασμός Δημήτρης Αλεξανδρής

Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί τον ξάδελφο του αδικοχαμένου Μάρκου Βρουλάκη που έρχεται να πάρει εκδίκηση και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τον νέο αστυνομικό του τμήματος ενώ λέγεται πως η ζωή του θα εμπλακεί έντονα με αυτήν της Θοδώρας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Το θανάσιμο μυστικό που ενώνει τον Αντώνη με τον Παπά - Μιχάλη

Β' κύκλος Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης επιτέλους παντρεύονται!