Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (27/7) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, «Ο Άπιστος», μιας και η Ασιγιά θα βρεθεί για πρώτη φορά μόνη της με τη ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του Βολκάν).

Οι εξελίξεις της σειράς Άπιστος (27/7)

Η επιστροφή του Βολκάν δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στον Αλί. Πάνω που συνήθισε την απουσία του, ο μπαμπάς γύρισε ξανά, κι όσο κι αν θέλει ο Αλί να του δείξει πόσο του έλειψε, ταυτόχρονα δεν θέλει με τίποτα να στεναχωρήσει και τη μητέρα του.

Όλα αυτά τα περίπλοκα συναισθήματα τον μπερδεύουν και τον κάνουν να φέρεται με τρόπο αλλοπρόσαλλο. Ο Αλί ζητά για πρώτη φορά να περάσει το βράδυ στο σπίτι του μπαμπά με τη νέα του οικογένεια. Όμως η απουσία του από το σπίτι της Ασιγιά την αφήνει μόνη και ευάλωτη σε κάθε απειλή...

Κάποιος άγνωστος απειλεί ξαφνικά την Ασιγιά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, κι εκείνη δεν μπορεί παρά να σκεφτεί πως ίσως ο Βολκάν έχει κάποια σχέση με όσα συμβαίνουν...

Ο Σελτζούκ εκβιάζει τον Βολκάν

Ο Βολκάν, που μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Ασιγιά, ζητάει να μείνει μαζί του ο γιος τους, αλλά εκείνη αρνείται. Παράλληλα έρχεται ξανά σε κόντρα με τον Τουργκάι και του δείχνει την ενόχλησή του που γυροφέρνει την πρώην σύζυγό του. Η Ασιγιά επισκέπτεται τον Χαλούκ στο γραφείο του και τον ενημερώνει για τον εκβιασμό που έκανε ο γαμπρός του για τη δωρεά στο νοσοκομείο. Φεύγοντας συναντάει τον Βολκάν, ο οποίος της ζητάει να φύγει από την πόλη. Εκείνη όμως αρνείται: «Εσύ είσαι πίσω από τις επιθέσεις εναντίον μου, έτσι; Χρησιμοποιείς τον Σελτζούκ για να με κάνεις να φύγω. Μάθε πως δεν φοβάμαι και δεν θα φύγω από εδώ».

Στο μεταξύ, ο Φιράτ, ένας υπάλληλος της εταιρείας τους παρακολουθεί και ενημερώνει την Ντερίν. Το βράδυ ο Αλί στολίζει με τον πατέρα του και την οικογένειά του το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ η Ασιγιά κάνει το ίδιο μόνη της σκεπτόμενη σε flashback τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Ο Βολκάν γυρίζει τον Αλί σπίτι του και πιάνει στα πράσα τον Σελτζούκ να προσπαθεί να κάνει δεύτερη επίθεση στην Ασιγιά: «Δεν σου είπα να μείνεις μακριά από την Ασιγιά; Μην τολμήσεις να την πλησιάσεις ξανά, τελείωσε η συνεργασία μας», τον απειλεί και εκείνος του απαντάει: «Δύο χρόνια ήθελα να την εκδικηθώ και πίστεψέ με η εκδίκηση είναι πιο πάνω από τα χρήματα.

Απλά θα πάρω και από εσένα τα λεφτά αλλιώς θα πω σε όλους ότι εσύ με έβαλες να της σπάσω το τζάμι και να την παρακολουθώ». Την ίδια ώρα ο Μερτ βγαίνει ραντεβού με τη σερβιτόρα Τουγκτσέ, ενώ ο Φιράτ ενημερώνει την Ντερίν πως ο Βολκάν έχει δεύτερο κρυφό κινητό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θλίψη στον ΣΚΑΪ με τα νούμερα τηλεθέασης του Άπιστου

Άπιστος: Εκβιασμός - σοκ: "Αν παντρευτείς θα σου πάρω το παιδί"