Από TV24 Team

Μετά το απίστευτο ρεπορτάζ για την εξέλιξη που θα έχει ο χαρακτήρας της Καλλιόπης στη σειρά (δείτε εδώ περισσότερα) επιστρέφουμε με σούπερ νέα! Ύστερα από πολλά χρόνια αναμονής το πιο αγαπητό ζευγάρι του Σασμού, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρά τις αντιρρήσεις του νεοφερμένου... Παύλου Βρουλάκη!

Ο Αντώνης δεν έχει σταματήσει ούτε για ένα λεπτό της ζωής του να αγαπά την Μαρίνα. Από τη στιγμή που εκείνη μπήκε για πρώτη φορά στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς, παντρεμένη ακόμα, μέχρι και σήμερα, ο νους του είναι σε εκείνη. Η αγάπη του όμως βρήκε αντίκρισμα και η Μαρίνα Βρουλάκη, δέχτηκε κάποια στιγμή να ενωθεί μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι αυτό. Αρχικά, ο χαμός του γιου της Μαρίνας, Πέτρου, στη συνέχεια η αρρώστια της κόρης της, Αργυρώς, και όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, η δολοφονία του Άγγελου δεν άφησαν στο ζευγάρι το περιθώριο να κάνει νέα σχέδια για τη ζωή του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TIVI, όμως αυτό θα αλλάξει στον επόμενο κύκλο της σειράς.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη, του ξάδελφου του αδικοχαμένου συζύγου της Μαρίνας, δεν θα είναι ενθαρρυντική για εκείνη και τα σχέδια που κάνει με τον Αντώνη για την κοινή τους ζωή, όμως το ζευγάρι από κοινού θα αποφασίσει να διεκδικήσει την ζωή που του αξίζει. Εκείνη που στερήθηκε τόσα χρόνια.

ΜΑρίνα και Αντώνης παντρεύονται Σασμός αποκλειστικό

«Μαρίνα, ήρθε η ώρα να πορευτούμε μαζί. Εκείνο το μπονζάι πρέπει πλέον να το φροντίζουμε και οι δυο» θα τον ακούσει να της λέει αλλά η Μαρίνα για μια ακόμη φορά θα θελήσει να σκεφτεί και τις συνέπειες που μπορεί να έχει ο γάμος στο περιβάλλον τους ή αλλιώς τα λόγια που μπορεί να ειπωθούν από τον Παύλο. «Είναι ξάδελφος του άνδρα μου Αντώνη μου και δεν μπορώ να μην υπολογίσω τα λόγια του. Βλέπω ήδη πως δεν του είναι εύκολο να με βλέπει δίπλα σου, ακόμα και τόσα χρόνια μετά τον θάνατο του Μάρκου». Ο Αντώνης θα κάνει αρχικά ένα βήμα πίσω καθώς δεν θέλει να την βλέπει στεναχωρημένη, γρήγορα όμως και έπειτα από την προτροπή των γύρω τους, θα αποφασίσουν να ορίσουν ημερομηνία για τον γάμο τους που θα γίνει λίγο καιρό αργότερα στο χωριό.

«Μαμά, μην ακούς κανέναν γιατί κανένας δεν ξέρει πόσο πόνο υπέφερες τα τελευταία χρόνια. Αν δεν θέλει ο θείος να μην έρθει στον γάμο σου. Όλοι οι άλλοι όμως όχι απλά σε ενθαρρύνουμε αλλά και περιμένουμε να σε δούμε δίπλα στον Αντώνη» της λέει η κόρη της όταν η Μαρίνα της ανακοινώνει σε μια τηλεφωνική τους συνομιλία τις αμφιβολίες της, σχετικά με τον γάμο. Το μυστήριο όμως δεν θα αργήσει να γίνει και μάλιστα με κουμπάρα την κολλητή φίλη της νύφης, την Κατερίνα. Το χαμόγελο στα χείλη της Μαρίνα θα χαραχτεί για τα καλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα προβλήματα θα λείψουν από το σπίτι της.

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην σειρά Σασμός

Εκτός από τον Στέλιο Μαίνα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τρεις ακόμα πρωταγωνιστές του θεάτρου θα μπουν στο καστ της σειράς που έχει αγαπήσει το κοινό. Η Γιώτα Φέστα θα υποδυθεί μια εισαγγελέα και πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη. Θα είναι παντρευμένη με τον γιατρό του χωριού, που θα υποδυθεί ο Μάνος Πετούσης. Στη σειρά θα εισαχθεί και ο Δημήτρης Αλεξανδρής που θα υποδυθεί ένα νονό της νύχτας ή πιο συγκεκριμένα έναν έμπορο όπλων. Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί τον ξάδελφο του αδικοχαμένου Μάρκου Βρουλάκη που έρχεται να πάρει εκδίκηση και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τον νέο αστυνομικό του τμήματος ενώ λέγεται πως η ζωή του θα εμπλακεί έντονα με αυτήν της Θοδώρας.

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Εκβιασμός - σοκ: "Αν παντρευτείς θα σου πάρω το παιδί"

Elif: "Κάντε την να υποφέρει" - Η Κιγιμέτ διατάζει να εξοντώσουν την Μελέκ