Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Η Κλινική» (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε στην πρεμιέρα), επιστρέφει απόψε (25/7) με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε έναν μυστηριώδη άνδρα να κάνει την εμφάνιση του μετά από μία περίεργη πτώση μέσα σε ένα νεκροταφείο.

Τι θα δούμε σήμερα (25/7) στην Κλινική - Επεισόδιο 9

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα. Ένας άντρας εμφανίζεται στο νοσοκομείο μετά από μία περίεργη πτώση στο χώρο ενός νεκροταφείου.

Η ιστορία του, εκτός από νευρολογικό περιστατικό, δημιουργεί γενικότερες απορίες. Ο Τόλης, 33 ετών, παθαίνει ατύχημα μέσα στο νοσοκομείο πέφτοντας από τις σκάλες. Οι εξετάσεις του θα οδηγήσουν σε μία επανεξέταση των πεποιθήσεων του και των στόχων του να γίνει αστέρι των media και της showbiz. O Zαχαρίας, 70 ετών, θα ξετυλίξει το κουβάρι της νέας του σχέσης, μετά τη χηρεία του, στον γιό του Θέμη. Αφορμή τα σημάδια κάποιας μόλυνσης που τον ταλαιπωρεί.

Τι θα δούμε αύριο (26/7)

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα. O Κωνσταντής (30), καταφθάνει στην κλινική με τη σύζυγός του, Γεωργία (29) καθώς εμφάνισε ξαφνικά σημάδια ότι έχει παραισθήσεις. Ο Διονύσης (55) φθάνει στο νοσοκομείο με πόνο στην κοιλιά, ανορεξία και γενική αδιαθεσία. Μαζί του είναι η Μελίνα (25), μια επαγγελματίας συνοδός με την οποία έχει σχέση. Η Νίκη, η μαμά της Έλενας από τους τραυματιοφορείς, φθάνει με ασθενοφόρο στα επείγοντα γιατί έπεσε από μια σκάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Έχασε τις αισθήσεις της και οι πρώτες ενδείξεις είναι ανησυχητικές μετά το ατύχημα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Δεν είναι μόνο ο Γεροντιδάκης και ο Μάινας - Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στον Β' κύκλο

Κωμωδίες και δράματα - Οι σειρές που θα παίζουν στο Mega τη νέα σεζόν