Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H νέα τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, «Άπιστος» έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και απόψε (25/7) επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε τη μεγάλη επιστροφή του Βολκάν στην πόλη, ενώ σύντομα, η Ασιγιά θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Τι θα δούμε σήμερα (25/7) στον Άπιστο - Επεισόδια 21-22

Έχουν περάσει δυο χρόνια από το επεισοδιακό διαζύγιο της Ασιγιά και του Βολκάν. Εκείνος δημιούργησε νέα οικογένεια στην Αμερική κι εκείνη ξαναβρήκε την ηρεμία της μαζί με τον γιο τους. Τώρα όμως ο Βολκάν επιστρέφει στην πόλη και είναι αποφασισμένος να «ταράξει τα νερά». Πρώτο του βήμα, να ξαναπλησιάσει τον Αλί. Θέλει όμως πραγματικά να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο μαζί του ή απλά να τον χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί την Ασιγιά;

Σούπερ αποκλειστικό: "Μου έκλεψε το παιδί" - Ο Βολκάν καταγγέλλει την Ασιγιά

Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Άπιστος, μπορεί να μην πάει καλά σε νούμερα τηλεθέασης αλλά όταν προβάλλεται είναι νούμερο 1 trend στο Twitter! Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν είναι σοκαριστικές και γραμμένες όλες στο Tv Sirial που κυκλοφορεί.

Η Ασιγιά έχοντας πια όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, κάνει το επόμενο βήμα και αποκαλύπτει την κρυφή σχέση του άντρα της με τον Ντερίν στους γονείς της κοπέλας. Μετά από αυτό, ο πόλεμος ανάμεσα σε Ασιγιά και Βολκάν αγριεύει και ο ένας προσπαθεί να καταστρέψει τον άλλον με ολέθρια αποτελέσματα.

Ο Σελτζούκ πιστεύοντας πως η Νιλ είναι έγκυος, αποφασίζει να κάνει προσπάθειες να αλλάξει χαρακτήρα. Από την άλλη, η Ντερίν σκέφτεται ξανά να ρίξει το μωρό που περιμένει. Η Μπαχάρ είναι σίγουρη πως ο Μερτ την απατάει και το συζητάει με τον Βολκάν, που δεν πιστεύει κάτι τέτοιο. Ομως, ο Βολκάν αρχίζει για πρώτη φορά στη ζωή του να υποψιάζεται πως η γυναίκα του κάτι του κρύβει και πιστεύει πως υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της. Από την άλλη, ο Μερτ την απειλεί: «Ξέρει άραγε ο Βολκάν πως ετοιμάζεις το διαζύγιο; Κρίμα θα είναι να σε κατηγορήσει και εκείνος στο δικαστήριο για εξωσυζυγική σχέση. Θα σε περιμένω στο ίδιο δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο». Ο Αλί, που πια ξέρει πως ο πατέρας του έχει άλλη γυναίκα, επιδεικνύει ανησυχητική συμπεριφορά στο σχολείο. Σύντομα, οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν πιο γρήγορα από την Ασιγιά και τα προβλήματα την περικυκλώνουν από παντού. Απελπισμένη θέλει να εγκαταλείψει τη μάχη, όμως την τελευταία στιγμή μένει και πάλι όρθια.

Η ώρα των αποκαλύψεων έχει φτάσει και η Ασιγιά έχει αποφασίσει πως η τελική μάχη θα πρέπει να έχει μεγάλο ακροατήριο. Μπροστά στους γονείς της Ντερίν αποκαλύπτει πως ο άντρας της έχει σχέση με την κόρη τους εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα περιμένουν και παιδί! Ο Βολκάν δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ασιγιά ήξερε τα πάντα και πως επέλεξε να τον εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο. Η Ντερίν προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αφού οι γονείς της έμαθαν έστω κι έτσι την αλήθεια. Η Ασιγιά νιώθει ότι κρατά και πάλι τη ζωή της στα χέρια της: Ζητά διαζύγιο και το μόνο που θέλει είναι ο γιος της και το σπίτι τους. Παράλληλα μ’ ένα σχέδιο, αποκαλύπτει στην Μπαχάρ πως ο Μερτ την απάτησε μαζί της, ενώ το ίδιο μαθαίνει και ο Βολκάν. Ο πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι μόλις άρχισε.

Ο Βολκάν μετά τον καβγά με την Ασιγιά ζητάει εξηγήσεις από την Ντεριά: «Γιατί δεν μου είπες ότι η Ασιγιά ήξερε για την απιστία μου; Ηρθε στο σπίτι των γονιών της Ντερίν και την έκανε ρεζίλι αποκαλύπτοντας τα πάντα! Επρεπε να μου το πεις, είμαι δικός σου φίλος». Ο Βολκάν επιστρέφει στο σπίτι της Ντερίν, όταν ο Σελτζούκ είναι εκεί και του λέει: «Θα σου πω όλα όσα έκανε η τρελή η γυναίκα σου». Το επόμενο πρωί άσχημα δημοσιεύματα κατακλύζουν το ίντερνετ για τη δουλειά της Ασιγιά, ενώ ο διευθυντής του νοσοκομείου την καλεί στο γραφείο, όπου αντικρίζει μπροστά της τον Βολκάν με τον Σελτζούκ. «Ο Σελτζούκ υποστηρίζει πως τον χτυπήσατε και πως βάλατε ασθενή σας να παρακολουθεί τον άντρα σας σε αντάλλαγμα υπνωτικά χάπια», της λένε και εκείνη δικαιολογείται.

Στη συνέχεια ο Βολκάν μπροστά σε όλους τη χτυπάει εκεί που πονάει αφού αποκαλύπτει πως η μητέρα της αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα όταν ο πατέρας της τής είχε ζητήσει διαζύγιο: «Κι αν κάνεις κι εσύ το ίδιο; Δεν πρόκειται να αφήσω τον Αλί», της ξεκαθαρίζει και στη συνέχεια προσωρινά παύουν την Ασιγιά από τα καθήκοντά της στο νοσοκομείο. Μετά από αυτό η διευθύντρια του σχολείου καλεί Βολκάν και Ασιγιά για να τους πει πως ο Αλί έχει αρχίσει να έχει παραβατική συμπεριφορά και πως θα πρέπει να του μιλήσουν. Στο μεταξύ η Νιλ μαθαίνει τι έκανε ο Σελτζούκ και τον διώχνει με τις κλωτσιές. Η Ασιγιά πετάει όλα τα πράγματα από το γραφείο του Βολκάν, λέει ψέματα στον γιο της πως εκείνος είναι στη Μόσχα, ενώ ο Μερτ κάνει προσπάθειες να τα βρει ξανά με την Μπαχάρ. Ο Χαλούκ αποφασίζει να φύγει από το πρότζεκτ του Βολκάν και η Ντερίν πάει να βρει τον πατέρα της.

 Άπιστος - σούπερ αποκλειστικό

Ομως εκείνος τη διώχνει: «Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά μπροστά μου μετά από τα ρεζιλίκια που έκανες». Στη συνέχεια η Ασιγιά επισκέπτεται τον Χαλούκ και τον εκβιάζει: «Θα μείνεις στο πρότζεκτ του Βολκάν και όσα χρήματα βγάλει θα τα περνάς σ’ εμένα! Αλλωστε αυτός πήρε όλα τα λεφτά που μάζευα για την εκπαίδευση του γιου μου για να αγοράσει σπίτι στην κόρη σου! Αν δεν το κάνεις νομίζω πως δεν θα σου αρέσει να πω στο δικαστήριο πως ο άντρας μου με απάτησε με την κόρη σου». Οταν ο Χαλούκ επισκέπτεται τον Βολκάν και του λέει τους όρους του, εκείνος αρνείται. Ο Μερτ ζητάει από την Μπαχάρ να κάνουν παιδί, ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Βολκάν και Ασιγιά κορυφώνεται, όταν εκείνος πάει να βρει την Μπαχάρ και της λέει: «Θα με βοηθήσεις να κερδίσω την επιμέλεια του Αλί. Θα καταστρέψω την Ασιγιά με κάθε τρόπο». Ομως η Μπαχάρ αρνείται να βοηθήσει και το λέει στην Ασιγιά.

Η Νιλ αποφασίζει να πάει να μιλήσει στο νοσοκομείο για την Ασιγιά και το συμβούλιο αποφασίζει την επιστροφή της. Η Ντερίν πάει να βρει τη Νιλ και της ζητάει εξηγήσεις που την κορόιδεψε, αλλά εκείνη της λέει: «Να ξέρεις πως ο Βολκάν παίζει και με τις δυο σας! Είναι ψεύτης». Η Ντερίν φεύγει σκεπτική. Στο μεταξύ ο Βολκάν αντιμετωπίζει συνέχεια προβλήματα με τη δουλειά του, ενώ η Ασιγιά προσπαθεί να κερδίσει τον γιο της. Ομως ένας καβγάς ξεσπάει μεταξύ τους και εκείνος της λέει πως τη μισεί. Το επόμενο πρωί η Ασιγιά αφήνει τον Αλί στο σπίτι της Ντερίν και εκεί βρίσκει τον Βολκάν. Παρόλο που το ζευγάρι προσπαθεί να του στρέψει αλλού την προσοχή, εκείνος έχει καταλάβει πως έχουν σχέση και ελπίζει οι γονείς του να τα βρουν ξανά. Η Γκιονούλ συναντάει τον Βολκάν και του κάνει πρόταση να συνεργαστούν για να διώξουν μακριά την Ασιγιά. Την ίδια ώρα η Ντερίν πάει στο σπίτι της Ασιγιά: «Τι προσπαθείς να κάνεις; Δεν θα σου επιτρέψω να πληγώσεις τον Βολκάν. Πάρε τον γιο σου και εξαφανιστείτε από τις ζωές μας», φωνάζει όταν την πιάνουν έντονοι πόνοι. Η Ασιγιά τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και εκεί φτάνουν οι γονείς της κοπέλας, αλλά και ο Βολκάν κατηγορώντας την πως εκείνη ευθύνεται για ό,τι συνέβη στην Ντερίν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: Ένας μεγάλος & απαγορευμένος έρωτας γεννιέται

Γη της Ελιάς: "Δεν αντέχω, θα παραδοθώ!" - Η Ευτυχία ένα βήμα πριν την τρέλα