Από TV24 Team

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός (δείτε εδώ το μυστικό που θα αποκαλυφθεί στον δεύτερο κύκλο), ραγδαίες όμως και οι εξελίξεις στην σειρά του ΣΚΑΙ, Άπιστος, που προβάλλεται αυτή την περίοδο καθημερινά! Ο Βολκάν προσπαθεί να βλάψει με κάθε τρόπο την Ασιγιά, αλλά εκείνη δείχνει να είναι πια δυνατή για να μπορέσει εκείνος να της κάνει κακό. Ο Μερτ απατάει ξανά την Μπαχάρ, η Ασιγιά ενημερώνει τον Χαλούκ για τις κινήσεις του γαμπρού του, ενώ ο Αλί παρανομεί ξανά.

Δύο χρόνια μετά... Η ζωή της Ασιγιά και του Αλί πηγαίνει καλά και ο Βολκάν επιστρέφει παντρεμένος με την Ντερίν και την κόρη τους τη Ζεϊνέπ από την Αμερική. Εκείνος έχει γίνει διάσημος και πετυχημένος αρχιτέκτονας και πολύ πλούσιος. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για την παγίδα της Ασιγιά και από όσους του γύρισαν τη πλάτη. Σύμμαχός του σε όλο αυτό ο Σελτζούκ.

Μαζί με την οικογένεια της γυναίκας του διοργανώνουν πάρτι για την επιστροφή τους και ο Βολκάν παλεύει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Αλί και παράλληλα να προκαλέσει την Ασιγιά για να την εκδικηθεί. Ο αδελφός της Ντερίν, ο Ντεμίρ, που είναι συμμαθητής με τον Αλί, δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε στιγμή να τον υποτιμά και να αφήνει υπονοούμενα πως ο Βολκάν αγαπάει περισσότερο την κόρη του και τη νέα του οικογένεια. Στο πάρτι εμφανίζεται η Ασιγιά για να πάρει τον γιο της. «Δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος εδώ χωρίς πρόσκληση», της λέει η Ντερίν, αλλά εκείνη της δείχνει πως έχει πρόσκληση:

«Ρώτα τον άντρα σου για την πρόσκληση», την προκαλεί. Στη συνέχεια βρίσκει τον γιο της και φεύγουν. Η Ντερίν ενοχλείται από το γεγονός ότι η Ασιγιά είναι συνεχώς στις ζωές τους, αλλά ο Βολκάν της λέει πως όλα αυτά γίνονται για να πάρει τον γιο του πίσω. Την ίδια ώρα ο Βολκάν σχεδιάζει να την καταστρέψει και ζητάει από τον διευθυντή της κλινικής που εκείνη εργάζεται: «Εχω σκοπό να κάνω ένα μεγάλο ποσό δωρεά υπό έναν όρο να υποβαθμίσετε την Ασιγιά και να δώσετε τη θέση της στην Ντεριά». Το βράδυ κάποιος πετάει πέτρα στο σπίτι της Ασιγιά σπάζοντας το τζάμι και ο Αλί ενημερώνει τον Βολκάν που σπεύδει εκεί. Στο μεταξύ ο Αλί μαλώνει με τον Ντεμίρ. Βολκάν και Ασιγιά μαλώνουν, με εκείνη να του λέει: «Δύο χρόνια ο Αλί ήταν ήρεμος! Από τη στιγμή που γύρισες τον αναστάτωσες. Δεν είναι τυχαίο που καβγαδίζει μόνο με τον αδελφό της γυναίκας σου».

Παρεξήγηση ανάμεσα σε Ασιγιά και Τουργκάι

Η Μπαχάρ μαθαίνει για την πρόταση που έγινε στην Ντεριά και της επισημαίνει: «Ο Βολκάν δεν νοιάζεται ούτε να σου δώσει θέση στο νοσοκομείο ούτε να μας κάνει ξανά όλους φίλους. Τα κάνει όλα για να πάει κόντρα στην Ασιγιά». Η Ασιγιά δέχεται ξανά ένα απειλητικό γράμμα. Το επόμενο πρωί ο Βολκάν πάει στο σπίτι της και προτείνει στον Αλί να μείνει μαζί του μερικές μέρες, αλλά ο νεαρός αρνείται.

Στο μεταξύ ο Βολκάν κλείνει επαγγελματικό ραντεβού με τον Μερτ και έναν ισχυρό επιχειρηματία, την τελευταία στιγμή όμως ακυρώνεται. Στο εστιατόριο ο Μερτ φλερτάρει μια σερβιτόρα και το σχέδιο του Βολκάν ήταν αυτό: Να τον παγιδεύσει για να απατήσει την Μπαχάρ και να τους εκδικηθεί για τον τρόπο που του φέρθηκαν δύο χρόνια πριν. Ο Σελτζούκ βρίσκει πληροφορίες για το παρελθόν του Τουργκάι και τις δίνει στον Βολκάν. Από την άλλη ο Τουργκάι μιλάει στην Ντεριά για τα σχέδια του Βολκάν και εκείνη θυμώνει και πάει να βρει την Ασιγιά: «Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου καλό θα είναι να το συζητάς με μένα και όχι να στέλνεις τον Τουργκάι. Πράγματι ο Βολκάν μου έκανε πρόταση να πάρω τη θέση σου, αλλά αρνήθηκα».

Δολοφονική επίθεση στην Ασιγιά

Στη συνέχεια η Ασιγιά λέει στον Τουργκάι πως δεν θέλει να την υπερασπίζεται για κάτι που δεν τον αφορά. Ο Αλί τελικά δέχεται να πάει στο σπίτι του πατέρα του και εκεί η Ντερίν του λέει: «Ξέρω πως με θεωρείς υπεύθυνη που χώρισαν οι γονείς σου, αλλά θέλω να ξέρεις πως ο πατέρας σου σε αγαπάει πάρα πολύ». Ο Τουργκάι ζητάει συγγνώμη από την Ασιγιά, ενώ ο Μερτ φλερτάρει ξανά με τη σερβιτόρα, την Τουγκτσέ, η οποία του δίνει το τηλέφωνό της. Αργά το βράδυ η Ασιγιά δέχεται επίθεση στο σπίτι της από έναν άγνωστο, που προσπαθεί να την πνίξει, ενώ από τις φωνές εκεί φτάνει και η Μπαχάρ να τη βοηθήσει.

Ο Σελτζούκ εκβιάζει τον Βολκάν

Ο Βολκάν, που μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Ασιγιά, ζητάει να μείνει μαζί του ο γιος τους, αλλά εκείνη αρνείται. Παράλληλα έρχεται ξανά σε κόντρα με τον Τουργκάι και του δείχνει την ενόχλησή του που γυροφέρνει την πρώην σύζυγό του. Η Ασιγιά επισκέπτεται τον Χαλούκ στο γραφείο του και τον ενημερώνει για τον εκβιασμό που έκανε ο γαμπρός του για τη δωρεά στο νοσοκομείο. Φεύγοντας συναντάει τον Βολκάν, ο οποίος της ζητάει να φύγει από την πόλη. Εκείνη όμως αρνείται: «Εσύ είσαι πίσω από τις επιθέσεις εναντίον μου, έτσι; Χρησιμοποιείς τον Σελτζούκ για να με κάνεις να φύγω. Μάθε πως δεν φοβάμαι και δεν θα φύγω από εδώ».

Στο μεταξύ, ο Φιράτ, ένας υπάλληλος της εταιρείας τους παρακολουθεί και ενημερώνει την Ντερίν. Το βράδυ ο Αλί στολίζει με τον πατέρα του και την οικογένειά του το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ η Ασιγιά κάνει το ίδιο μόνη της σκεπτόμενη σε flashback τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Ο Βολκάν γυρίζει τον Αλί σπίτι του και πιάνει στα πράσα τον Σελτζούκ να προσπαθεί να κάνει δεύτερη επίθεση στην Ασιγιά: «Δεν σου είπα να μείνεις μακριά από την Ασιγιά; Μην τολμήσεις να την πλησιάσεις ξανά, τελείωσε η συνεργασία μας», τον απειλεί και εκείνος του απαντάει: «Δύο χρόνια ήθελα να την εκδικηθώ και πίστεψέ με η εκδίκηση είναι πιο πάνω από τα χρήματα.

Απλά θα πάρω και από εσένα τα λεφτά αλλιώς θα πω σε όλους ότι εσύ με έβαλες να της σπάσω το τζάμι και να την παρακολουθώ». Την ίδια ώρα ο Μερτ βγαίνει ραντεβού με τη σερβιτόρα Τουγκτσέ, ενώ ο Φιράτ ενημερώνει την Ντερίν πως ο Βολκάν έχει δεύτερο κρυφό κινητό.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Εκβιασμός - σοκ: "Αν παντρευτείς θα σου πάρω το παιδί"

Άπιστος σούπερ αποκλειστικό: "Μου έκλεψε το παιδί" - Ο Βολκάν καταγγέλλει την Ασιγιά