Από TV24 Team

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα φέρει τα πάνω κάτω! Η μυθοπλασία θα έχει πάλι την τιμητική της και ο Σασμός (δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για τον Β' κύκλο) θα έρθει αντιμέτωπος με πολύ δυνατά επεισόδια της Γης της Ελιάς. Το Tv Sirial έχει τις εξελίξεις.

«Η γη της ελιάς» «έριξε αυλαία» με τη σύλληψη της Αθηνάς ως ύποπτη για τον φόνο του Δημήτρη. Η συνέχεια όμως και όσα θα δούμε από τον Σεπτέμβριο θα είναι καθηλωτικά, καθώς η Αθηνά θα βρεθεί στη φυλακή, με τη μητέρα της τη Μαρία να κάνει τα πάντα για ν’ αποδείξει ότι η κόρη της είναι αθώα, έχοντας στο πλευρό της και τη Μαργαρίτα.

Σε απόγνωση για να σωθεί η Αθηνά

Γη της Ελιάς σούπερ αποκλειστικό

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οπως θα δούμε στη νέα σεζόν, μόλις ο αστυνόμος Κουράκος συλλάβει την Αθηνά, αναλαμβάνει να μεταφέρει την υπόθεση στον αρμόδιο ανακριτή, ο οποίος ανακρίνει την Αθηνά σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του από την αστυνομία. Στη συνέχεια η Αθηνά περνάει την πόρτα του εισαγγελέα, όπου μετά από λίγο και με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα η Αθηνά κρίνεται προφυλακιστέα μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης της. Στο μεταξύ οι φόβοι της Μαρίας και το κακό όνειρο που είχε δει βγαίνουν αληθινά. Με ένα τηλεφώνημα από τη Μαργαρίτα μαθαίνει όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα και καταρρέει. Η Μαργαρίτα επίσης, που ξέρει τα πάντα για τη σχέση της Αθηνάς με τον Δημήτρη, είναι απολύτως σίγουρη ότι η Αθηνά είναι αθώα.

Όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς όλη η Μάνη βράζει από τις αποκαλύψεις και η Αθηνά δέχεται απίστευτο διασυρμό. Η Μαρία φεύγει άρον-άρον από την Αθήνα και κατεβαίνει στη Μάνη για να είναι κοντά στην κόρη της. Παράλληλα έχει ζητηθεί από τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπιση της Αθηνάς και η Μαρία σε απόγνωση φωνάζει σε όλους ότι η κόρη της είναι αθώα. Φυσικά, η Μαρία πηγαίνει να δει την κόρη της που είναι απελπισμένη, ενώ η ομολογία της ότι ο Δημήτρης προσπάθησε να τη βιάσει, φέρνει στη μνήμη της Μαρίας εικόνες από το μακρινό παρελθόν, όταν η Αθηνά είχε σκοτώσει τον σύντροφο της μάνας της επειδή πήγε να τη βιάσει. Η Μαρία ορκίζεται να μην αφήσει ούτε αυτή τη φορά την Αθηνά στη φυλακή, ειδικά τώρα που είναι σίγουρη ότι είναι αθώα. Παρότι αντιμετωπίζει ένα άκρως εχθρικό κλίμα από την πλευρά των Βρεττάκων, αρχίζει μια μάχη με τη βοήθεια της Μαργαρίτας, για να λάμψει η αλήθεια.

Η ίδια παραδέχεται τα πάντα στους Βρεττάκους, ότι ήξερε για τον Δημήτρη, ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος που η Αθηνά το πλήρωνε τόσα χρόνια πολύ ακριβά και ότι δεχόταν συνεχώς απίστευτους εκβιασμούς. Και μόνο όμως το γεγονός ότι η Αθηνά είχε πει ένα τόσο τεράστιο ψέμα, δημιουργεί άσχημο τετελεσμένο γι’ αυτήν. Ο δρόμος για την αθώωσή της θα είναι μεγάλος και λίγοι άνθρωποι θα μείνουν πιστοί στο πλευρό της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - Νίκη Παλληκαράκη: «Η Φανή θα επιστρέψει για την Αγγελική»

Επιστρέφει στη Γη της Ελιάς o Liam Ireland; Τα σενάρια για τον δεύτερο κύκλο