Από TV24 Team

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στην “Γη της Ελίας” κάνετε λάθος. Ο πρώτος κύκλος φαντάζει “παραμυθάκι” μπροστά σ' αυτά που θα γίνουν από τον Σεπτέμβριο στον Β' κύκλο. Δολοφονίες, ερωτικά σκάνδαλα, νέα πρόσωπα, εκβιασμοί αλλά και μια νέα σύγχρονη βεντέτα ξετυλίγεται και φέρνει τεράστιες ανατροπές. Μια απ' αυτές τις ανατροπές όμως, που θα δούμε μάλιστα και από τα πρώτα επεισόδια, είναι η αδελφή του Δημήτρη που φτάνει στην Μάνη για να εκδικηθεί την δολοφονία του αδελφού της. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;;;

Η Αθηνά με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίζεται όπως σας έχουμε ενημερώσει, μέχρι την μεγάλη δίκη της για την δολοφονία του Δημήτρη. Την υπεράσπισή της αναλαμβάνει ο Λυκούργος ο οποίος ήδη έχει ανοίξει πλέον το δικό του δικηγορικό γραφείο. Ο Λυκούργος της εξηγεί ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, διότι έχει να κάνει και με το ψέμα ότι ο Δημήτρης ήταν γιός της. Αυτό θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση της λέει, ενώ της υπόσχεται ότι θα κάνει ότι μπορεί, καθώς όντως πιστεύει στην αθωότητά της.

Στο μεταξύ στην Μάνη εμφανίζεται η αδελφή του Δημήτρη

Μια γυναίκα αδίστακτη, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της. Η αδελφή του (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιά ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο) πρόκειται να παραστεί στον δίκη σαν πολιτική αγωγή έχοντας προσλάβει σε έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο όπως θα δούμε ο Λυκούργος θα δώσει τιτάνια μάχη στο δικαστήριο. Η αδελφή του Δημήτρη στην αρχή έρχεται μαινόμενη κατά της Αθηνάς. Θέλει να την εκδικηθεί που σκότωσε τον αδελφό της και ζητάει να δικαιωθεί ο θάνατος του. “θα σαπίσεις στην φυλακή” της λέει. Είναι όμως αυτός ο σκοπός της; θέλει απλά να κλείσει την Αθηνά για πάντα στην φυλακή ή κάτι άλλο κρύβει ο ερχομός της στην Μάνη και η τοποθέτηση ενός τόσο σκληρού δικηγόρου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο συγκεκριμένος ρόλος θα μείνει αρκετά στην σειρά, τουλάχιστον για 30 επεισόδια και θα είναι μια ακόμα πικρή περιπέτεια για την Αθηνά, η οποία για μια ακόμα φορά θα γίνει θύμα στιγνού εκβιασμού.

Η αλήθεια είναι ότι η αδελφή του Δημήτρη δεν δίνει δεκάρα για τον θάνατο του αδελφού της. Ετσι κι αλλιώς χρόνια τώρα δεν ήξερε αν ζει ή αν πέθανε. Κινητοποιήθηκε όμως όταν πληροφορήθηκε την κοινωνική και οικονομομική υπόσταση της Αθηνάς. Κατάλαβε ότι από αυτή την υπόθεση μπορεί να βγάλει χρήματα και έτσι αποφάσισε να παίξει αυτό το παιχνίδι και να εκβιάσει την Αθηνά, ώστε να της αποσπάσει ένα τεράστιο. Θα το καταφέρει όμως; Τι ρόλο θα παίξει ο Λυκούργος αλλά και η Μαργαρίτα με την Μαρία; Όπως σας είπαμε οι ανατροπές θα είναι μεγάλες και οι εξελίξεις καταιγιστικές.

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: "Η κόρη μου είναι αθώα!" - Η Μαρία σε απόγνωση για την Αθηνά

Γη της Ελιάς - Νίκη Παλληκαράκη: «Η Φανή θα επιστρέψει για την Αγγελική»