Από TV24 Team

Η πρώτη σεζόν της Γης της Ελιάς έληξε με όμορφο τρόπο για τον χαρακτήρα του Στέφανου μιας και κατάφερε να ξεπεράσει τα δεσμά της μητέρας του και έτσι έφυγε για την Ισπανία μαζί με την Ελένη, αφού της έκανε πρόταση γάμου.

Ο Στέφανος, όπως φάνηκε από τα τελευταία επεισόδια, δεν αναμένεται να επιστρέψει στη σειρά για τη δεύτερη σεζόν. Επειδή όμως το κοινό τον ζητάει, οι δημιουργοί της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν τα σενάρια που θα επιτρέψουν στον νεαρό ηθοποιό να ξαναμπεί στη σειρά.

Άλλωστε ο ηθοποιός δεν ανακοίνωσε ποτέ επίσημα την αποχώρησή του από τη σειρά, σε αντίθεση με την Ιζαμπέλλα Φούλοπ που υποδύεται την Ελένη, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε πως δεν θα βρίσκεται στον β' κύκλο (δείτε εδώ τι έγραψε).

Στέφανος Γη της Ελιάς

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στέφανος σε περίπτωση που επιστρέψει στη Μάνη δε θα μπορέσει να είναι με τη Μυρτάλη, καθώς εκείνη θα έχει να διαχειριστεί δύο άντρες στη ζωή της (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της Γης της Ελιάς - Οι νέοι ρόλοι που θα δούμε στη σειρά

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν έχουμε απρόοπτες πολιτικές εξελίξεις (πρόωρες εκλογές), ο β΄ κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς», όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Tivi Σίριαλ, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πρώτη απ’ όλες τις σειρές, μπορεί ακόμα και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει ήδη από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα είναι μπροστά σεναριακά και σε έτοιμα επεισόδια τουλάχιστον για δύο μήνες μεταδόσεων.

Γη της Ελιάς νέα σεζόν

Μάλιστα στο καστ των ηθοποιών θα προστεθεί και ο Μίλτος Χαρόβας, από το «X Factor». Μόλις αποχώρησε, ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό, ο ίδιος ο Αντρέας Γεωργίου τον κάλεσε στη «Γη της ελιάς» για τον ρόλο, που όπως είπε είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του (δείτε εδώ το περιστατικό). Θα υποδυθεί έναν νέο μουσικό του δρόμου που τα βήματά του θα τον φέρουν στη Μάνη...

Στο καστ θα προστεθεί και η τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία θα κάνει την αδίστακτη δεσμοφύλακα της Αθηνάς στη φυλακή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Διασυρμός για την Αθηνά! Τα βασανιστήρια που βιώνει στη φυλακή