Από TV24 Team

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7 έκανε πρεμιέρα στην prime time ζώνη του ΣΚΑΙ η νέα σειρά Άπιστος και οι εξελίξεις ήταν απλά καταιγιστικές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο (δείτε εδώ όσα έγιναν).

Απόψε τα πράγματα θα πάρουν άλλη φορά...

Άπιστος - Επεισόδια 3 & 4

Στο πάρτι γενεθλίων του Βολκάν, η Ασιγιά κάνει τα αδύνατα δυνατά να σταθεί δυνατή – δεν θέλει να δείξει σε κανέναν πόσο πολύ υποφέρει μέσα της. Ξαφνικά όμως, κάνει την εμφάνισή της στη γιορτή και η πέτρα του σκανδάλου. Λίγες στιγμές πριν αποκαλυφθούν όλα, η Ασιγιά συνειδητοποιεί πως η αξιοπρέπειά της δεν της επιτρέπει να κάνει σκηνή κι έτσι αποχωρεί με μια δικαιολογία.

Χρειάζεται λίγο χρόνο μόνη της, ώσπου να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της και πώς θα εκδικηθεί όλους όσοι ήξεραν την αλήθεια και δεν της είπαν τίποτα.

Η Ασιγιά μαζεύει το κουράγιο της για να αντιμετωπίσει τον Βολκάν και τα ψέματά του, όμως εκείνος δεν θα της δώσει αυτή την ευκαιρία. Αν και είναι αποφασισμένη να τον διώξει από το σπίτι και από τη ζωή της, η Ντεριά προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για χάρη της οικογένειάς της. Σύντομα όμως, θα βγει στην επιφάνεια ένα ακόμα μεγαλύτερο μυστικό που θα αλλάξει και πάλι όλα τα δεδομένα.

Οι εξελίξεις της Τετάρτης 13/7

Η Ασιγιά αντιμετωπίζει ευθέως τον Βολκάν και του ζητά να πει την αλήθεια για όσα της κρύβει εδώ και τόσο καιρό. Είναι διατεθειμένη να τον συγχωρέσει αν επιλέξει αυτή και μόνο αυτή, όμως ο Βολκάν συνεχίζει να αρνείται τα πάντα και να επιμένει πως είναι αθώος. Την ίδια στιγμή, η ερωμένη του Βολκάν του ζητά πολύ περισσότερα απ’ όσα μπορεί να δώσει και η πιο εύκολη λύση θα ήταν να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην οικογένειά του. Γιατί όμως η καρδιά του δεν τον αφήνει να πάρει μια απόφαση;

Τελικά η Ασιγιά αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της. Βλέποντας όμως πως ο Βολκάν δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από την ερωμένη του, νιώθει πως η προδοσία του είναι πολύ μεγάλη για να την ξεχάσει έτσι εύκολα. Έτσι, επισκέπτεται δικηγόρο διαζυγίων για να οργανώσει μαζί του τα επόμενα βήματά της. Εν τω μεταξύ, μετά από μια τυχαία συνάντηση με την ερωμένη του άντρα της, η Ασιγιά συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή απ’ ό,τι νόμιζε!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: Έρχεται στον ΣΚΑΙ - Η επίσημη ανακοίνωση

Άπιστος: «Η κόρη σας είναι ερωτευμένη με τον άντρα μου...» - Το σχέδιο εκδίκησης της Ασιγιά