Από TV24 Team

Η πρώτη σεζόν της Γης της Ελιάς τελειώνει όπως θα δούμε με επεισοδιακό τρόπο. Απόψε (30/6) θα παρακολουθήσουμε τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ παράλληλα θα δούμε και τη σύλληψη της Αθηνάς για τον φόνο του Δημήτρη.

Και μπορεί φέτος να είδαμε πολλούς γάμους, ωστόσο η επόμενο σεζόν θα έχει έναν βαρβάτο χωρισμό και μάλιστα από ένα ζευγάρι που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μας έχει δώσει δείγματα.

Μην πάει ο νους σας στο κακό, δεν είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος. Τώρα παντρεύτηκαν τα παιδιά πότε να προλάβουν να χωρίσουν;

Το ζευγάρι που χωρίζει στη Γη της Ελιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ένα ζευγάρι που θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα του χρόνου, είναι ο Γιώργης και η Ιουλία. Οι δυο τους παντρεύτηκαν και κατέληξαν στο ότι δε θα κάνουν παιδί. Η απόφαση αυτή έφερε μία μικρή αναστάτωση στο ζευγάρι, ωστόσο όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, το έχουν λύσει.

Ο Ισίδωρος, από τη στιγμή που μαθαίνει ότι η Ιουλία δεν μπορεί να αποκτήσει δικό της παιδί, επιμένει να είναι αυτή με τον Γιώργη που θα υιοθετήσουν την Αγγελική. Μάλιστα τους λέει ότι έχουν όλα τα προσόντα και ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να το πάρουν. Όμως η Ιουλία δεν θέλει με τίποτα να πάρει το παιδί και το ξεκαθαρίζει αμέσως στον Ισίδωρο.

Γη της Ελιάς Γιώργης Ιουλία

Του χρόνου όμως, η ζήλεια του Γιώργη για την Ιουλία θα ποτίσει με αμφιβολίες το ζευγάρι. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν να έχουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους και το γεγονός πως ο Στάθης είναι πια ελεύθερος μετά τον χωρισμό του από την Εύα, δε θα βοηθήσει καθόλου.

Κάπως έτσι, η Ιουλία θα κουραστεί από τη συμπεριφορά του Κουράκου και θα αποφασίσει να δώσει τέλος στον γάμο τους, απόφαση που θα ταρακουνήσει ολόκληρη τη Μάνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Μάνος και Μαρίνα υιοθετούν τη μικρή Αγγελική

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Αυτή η τραγουδίστρια μπαίνει στη Γη της Ελιάς