Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (27/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αθηνά θα επισκεφθεί την μικρή Αγγελική στο ίδρυμα και εκεί θα μάθει ότι γνωρίζει τον Ισίδωρο και μάλιστα θέλει να πάει μαζί του στη Μάνη (δείτε εδώ το σχέδιο που θα ακολουθήσει για να την πάρει κοντά του).

Τι θα δούμε σήμερα (27/6) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 224

Η Αρετή ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων μετά την αποχώρηση του Στέφανου. Μαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα. Γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί άλλα κλάματα.

Ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη. Ο Ιάκωβος ξεκινά τους αποχαιρετισμούς, καθώς η ημέρα της αποχώρησής του έχει φτάσει. Ο Λυκούργος είναι ο πιο απαρηγόρητος όλων και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι. Η Εύα αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο, αλλά αρνείται να ξαναγυρίσει στον Στάθη, παρόλες τις πιέσεις του.

Αποκλειστικό: Ανατροπή στη Γη της Ελιάς - Νέο συμβόλαιο θανάτου πριν το φινάλε

Με τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου ολοκληρώνεται για φέτος ο πρώτος κύκλος της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Κάποιες από τις ιστορίες της σειράς τελειώνουν και κάποιες άλλες ανοίγουν, αφήνοντας ερωτηματικά που έρχονται να απαντηθούν στον δεύτερο κύκλο που θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου θα κυλήσει ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να πάρουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά του γάμου. Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους (δείτε εδώ πώς θα προσπαθήσει να τον διαλύσει η Αρετή).

Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία και έχει να κάνει με τη σύλληψη της σπείρας των ναρκωτικών. Ωστόσο έχει αναλάβει παράλληλη δράση και ο Δημοσθένης, ο οποίος δεν ανέχεται παιχνίδια πίσω από την πλάτη του. Το συμβόλαιο θανάτου εκτελείται τόσο για τον Δημήτρη όσο και για τον Ανέστη. Είναι και οι δύο νεκροί, γεγονός που θα ταράξει και θα εξοργίσει τον Γιώργη που ήταν έτοιμος να ξεσκεπάσει όλη την εγκληματική τους δράση. Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για πολλούς όμως. Ο Κωνσταντίνος παίρνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει ποτέ και να ξεφύγει από την παράνομη δράση.

Γη της Ελιάς Δημήτρης θάνατος

Ο Δημοσθένης, εκτός από τα λόγια και με τα έργα του, του δείχνει ότι δεν αστειεύεται. Την ίδια στιγμή η Αθηνά θα πρέπει να δείξει ότι θρηνεί τον γιο της, ενώ στην πραγματικότητα έχει απαλλαχτεί μια και καλή από αυτόν τον βραχνά και από τον φόβο να αποκαλυφθούν όλα. Μόνο η Αναστασία δείχνει να πονάει πραγματικά για τον θάνατο αυτών των δύο και περισσότερο για τον Ανέστη.

Όλα αυτά θα μαθευτούν μετά το γλέντι του γάμου. Όσο για τον Ιάκωβο, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, πεθαίνει, ενώ η οικογένεια Βρεττάκου βυθίζεται στο πένθος και μια νέα ιστορία μπαίνει για ν’ αναπτυχθεί στον νέο κύκλο. Η οικογένεια και κυρίως ο Ισίδωρος με τον Μάνο και την Αντιγόνη, προσπαθούν να πάρουν τη μικρή Αγγελική κοντά τους, καθώς το παιδί μετά τον θάνατο της Φανής καταλήγει σε ίδρυμα. Τίποτα δεν είναι εύκολο όμως, καθώς η Αγγελική είχε δοθεί με παράνομη υιοθεσία και κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Εδώ θα παίξει μεγάλο ρόλο και η Μαρία, που φυσικά θα αποφασίσει να μιλήσει με όποιο κόστος απέναντι στην κόρη της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Κρυφή συμφωνία ανάμεσα σε Ιάκωβο και Ισίδωρο - Η κοινή απόφαση πριν φύγει για Ισπανία

«Είναι μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη...» - Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει το λόγο που είπε το «ναι» στη Γη της Ελιάς