Από TV24 Team

Το τέλος του Ιάκωβου στη Γη της Ελιάς πλησιάζει και έτσι σιγά σιγά προσπαθεί να διευθετήσει όλα τα ζητήματά του. Ένα από αυτά έχει να κάνει και με το ελαιοτριβείο που είχε ξεκινήσει να ανοίγει στη Μάνη. Ένα πρότζεκτ που βέβαια δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Ιάκωβος δεν έχει πει σε κανέναν μέχρι στιγμής την αλήθεια για την υγεία του. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η Αντιγόνη. Ήδη ο Ιάκωβος έχει τελειώσει την ιστορία με την Αθηνά και μάλιστα με άσχημο τρόπο, ενώ στο σημερινό (22/6) επεισόδιο θα τον δούμε να ανακοινώνει την απόφασή του στην Ιουλία.

Η συμφωνία Ιάκωβου - Ισίδωρου στη Γη της Ελιάς

Όπως θα δούμε σύντομα, ο Ιάκωβος θα προσεγγίσει τον αδερφό του προκειμένου να του κάνει μία πρόταση. Συγκεκριμένα θα του προτείνει να αγοράσει το ελαιοτριβείο του. Ο αδερφός του είναι το πρώτο πρόσωπο που του έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεται το θέμα της επιχείρησής του.

Γη της Ελιάς Ισίδωρος

Υπεύθυνος για την πώληση του ελαιοτριβείου είναι ο Λυκούργος, ο οποίος πέρα από στενός φίλος του Ιάκωβου είναι και δικηγόρος του. Ο Ισίδωρος λοιπόν θα εκφράσει την επιθυμία του για την αγορά της επιχείρησης, ωστόσο το όλο θέμα θα καθυστερήσει σημαντικά...

Το τέλος της Μυρτάλης και του Στέφανου

Στις 30 Ιουνίου αναμένεται να παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Μέχρι τότε, οι πρωταγωνιστές έχουν να ρυθμίσουν όλες τις υποθέσεις τους, ειδικά αυτοί που αποχωρούν από τη Μάνη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Στέφανος. Όπως έχουμε δει, έχει ήδη συμφιλιωθεί με τον πατέρα του, ενώ κάνει προσπάθειες να τα βρει και με την αδερφή του. Άλλωστε επιτέλους κατάλαβε πως η επιρροή της μητέρας του πάνω του ήταν κακή και πως έχασε σταδιακά όλους τους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Τώρα είναι έτοιμος να κάνει το νέο του βήμα στην Ισπανία. Η Αρετή θα προσπαθήσει να τον σταματήσει (δείτε εδώ με ποιον τρόπο), ωστόσο δεν τα καταφέρει. Μαζί του στο ταξίδι αυτό θα βρίσκεται και η Ελένη η οποία έχει αποφασίσει να αλλάξει τη ζωή της.

Ανάμεσα στις υποθέσεις που θέλει να κλείσει φεύγοντας από τη Μάνη ο Στέφανος, είναι και αυτή της Μυρτάλης. Οι δυο τους χώρισαν λόγω της Αρετής, ωστόσο πλέον ο νεαρός έχει καταλάβει το λάθος του. Έτσι, μία μέρα συναντά τυχαία τη Μυρτάλη στο δρόμο και της ζητάει να μιλήσουν.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Στέφανος

Εκείνη γνωρίζει πως ο πρώην της έχει σκοπό να ταξιδέψει στην Ισπανία και είναι περίεργη να μάθει τι θέλει να της πει. Ο Στέφανος της εξηγεί πως είχε δίκιο όταν του είπε ότι η μητέρα, ελέγχει τη ζωή του. Της μιλάει για το μεταπτυχιακό του στην Ισπανία και εκείνη χαίρεται πραγματικά για το νέο του βήμα.

Έτσι, του εύχεται να πάνε όλα καλά και ο κύκλος αυτός κλείνει με ηρεμία. Άλλωστε, ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη αλλά ο έρωτας έχει τελειώσει οριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Για σύνελθε σε παρακαλώ...» - Η Μυρτάλη μπαίνει στο στόχαστρο των Βρεττάκων

Αγγελική Κιντώνη - αποκλειστικό: «Ο Πότης θα γοητευτεί από τον χαρακτήρα της Αλκμήνης»