Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα πάνω-κάτω έρχονται στην οικογένεια Βρεττάκου στη Γη της Ελιάς, με την ξαφνική απόφαση του Ιάκωβου να γυρίσει στην Ισπανία για πάντα. Την ίδια στιγμή, τα βλέμματα πέφτουν και πάλι πάνω στην Μυρτάλη η οποία καταφέρνει να εξοργίσει μέχρι και την Ιουλία.

Ο Λεωνίδας ζητά από την Αννα να βρεθούν για να μιλήσουν, δίνοντάς της ελπίδες για επανένωση. Στο μεταξύ η Μυρτάλη συνεχίζει να έχει άσχημη συμπεριφορά και μάλιστα ανακοινώνει σε όλους: «Ακούστε, από εδώ και στο εξής θέλω να παίρνω κι εγώ αποφάσεις στην επιχείρηση ως ισότιμη συνέταιρος» (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 20/6 επεισόδιο).

Η Ιουλία απέναντι από τη Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς

Αυτή τη φορά, όμως, θα τους βρει όλους απέναντί της, ακόμα και την Ιουλία: «Μυρτάλη, για σύνελθε σε παρακαλώ. Τι καμώματα είναι αυτά; Δεν σε αναγνωρίζω», της λέει. Παράλληλα ο Στέφανος αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους έχουν ξαναβρεί τις παλιές τους ισορροπίες. Η Αρετή, απτόητη, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ασπασίας, «χρησιμοποιώντας» και την Αντιγόνη. Δίνει μια κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά δυστυχώς για εκείνη ο Στέφανος θα καταλάβει το ψέμα της και θα την ξεσκεπάσει.

Γη της Ελιάς Στάθης Στέφανος

Η Αρετή διαδίδει παντού ότι δεν είναι καλά

Η Εύα συνεχίζει να μην πιστεύει τον Στάθη και κρατά απόσταση ασφαλείας. Ο Αλέξης δείχνει πλέον μετανιωμένος και δέχεται όλους τους όρους της Μαργαρίτας: «Εντάξει, θα κάνω ό,τι μου πεις», λέει, αλλά πάλι η Μαργαρίτα τον κοιτάζει καχύποπτα.

Ο Λυκούργος είναι πολύ στενοχωρημένος με την απόφαση του Ιάκωβου να φύγει και σε μια βόλτα τους στο βουνό, του ανοίγει την ψυχή του. Στο μεταξύ η Μυρτάλη δείχνει όλο και περισσότερο πως έχει καβαλήσει το καλάμι και η οικογένεια Βρεττάκου ψάχνει τρόπο να τη συνεφέρει: «Να δείτε ότι θα έχουμε θέματα με τη μικρή. Συμπεριφέρεται απότομα σε όλους. Κάτι να κάνουμε γιατί θα μας διαλύσει», λέει ο Μάνος.

Έκπληκτος μένει ο Ισίδωρος τη στιγμή που ο Ιάκωβος του ανακοινώνει την επιστροφή του στην Ισπανία, ενώ η Αρετή εκπονεί το σχέδιο του «εμφράγματος». Αρχίζει να διαδίδει ότι έχει προβλήματα και σε πρώτη την Αναστασία: «Άστα, Αναστασία μου, δεν είμαι καθόλου καλά, ξαφνικά εκεί που καθόμουν έχασα τον κόσμο και από εκείνη τη στιγμή έχω όλο τσιμπήματα στην καρδιά», υποστηρίζει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αγγελική Κιντώνη - αποκλειστικό: «Ο Πότης θα γοητευτεί από τον χαρακτήρα της Αλκμήνης»

Αποκλειστικό: Αιματοβαμμένο το τέλος της Γης της Ελιάς