Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (20/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Ιάκωβος θα τελειώσει οριστικά τη σχέση του με την Αθηνά, λίγο πριν φύγει για την Ισπανία (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο μεγάλο φινάλε της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (20/6) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 219

Η Μαργαρίτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα πείσματα του Αλέξη, περνά στην αντεπίθεση και του εξηγεί πως θα τον διαγράψει από τη ζωή της εφόσον δεν δέχεται τους όρους της. Ο Στάθης πιέζει την Εύα να γυρίσει στη Μάνη και να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από τις προθέσεις του.

Η Βασιλική πιέζει τον Φίλιππο να βγάλει βόλτα το μωρό, αλλά εκείνος, μετά το ατύχημα, έχει φοβίες. Ο Πότης ενημερώνει την Άννα πως το ψέμα της για τον υποτιθέμενο άνδρα που τη φλερτάρει τελικά έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα και ο Λεωνίδας αποφάσισε να μην την ξαναδιεκδικήσει. Ο Ιάκωβος κλείνει ένα-ένα τα ανοιχτά μέτωπα, ξεκινώντας από την Αθηνά. Την εξωθεί στα όριά της και της ανακοινώνει πως τέλειωσαν οριστικά.

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια στη φόρα! Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Ισίδωρο τα πάντα για τη Μαρία

Την Πέμπτη 30 του μηνός ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της σειράς της Βάνας Δημητρίου και του Αντρέα Γεωργίου, της Γης της Ελιάς. Το φινάλε μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες, ενώ μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει για άλλη μια φορά την οικογένεια Βρεττάκου και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Όπως έχουμε δει, τόσο ο Μάνος όσο και ο Ισίδωρος έχουν ξετρελαθεί με τη μικρή Αντιγόνη. Μάλιστα, μέχρι στιγμής ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του στη Φάνη και δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από το να μαθαίνει νέα και να βλέπει τη μικρή εγγονή του.

Γη της Ελιάς Ισίδωρος

Ωστόσο, ο Ισίδωρος δεν έχει σταματήσει στιγμή να σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο η Αντιγόνη έδωσε το παιδί της. Έτσι κάποια στιγμή αποφασίζει να της κάνει μια κουβέντα για τον τρόπο με τον οποίο έδωσε το μωρό της.

Η Αντιγόνη εξακολουθεί να μην μπαίνει σε λεπτομέρειες: «Σου είπα ό,τι ήταν να μάθεις, δεν μπορώ να σου πω τίποτε άλλο», του λέει. Αυτός όμως αρχίζει να την πιέζει: «Αντιγόνη, σε παρακαλώ πρέπει επιτέλους να μάθω την αλήθεια για την εγγονή μου και να είσαι σίγουρη ότι θα μάθω τα πάντα», επιμένει.

Έτσι η Αντιγόνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια: «Αυτό είναι το μοναδικό μυστικό που έχω κρατήσει. Ξέρω ότι πλέον είναι αδύνατον να σου κρύβομαι. Με βοήθησε μια γυναίκα να το κάνω», του αποκαλύπτει. Ο Ισίδωρος την πιέζει: «Ποια γυναίκα; Πού την ήξερες; Γιατί να το κάνει; Πήρε λεφτά;», την κατακλύζει με ερωτήσεις.

Η Αντιγόνη συνεχίζει δίνοντας του όλες τις λεπτομέρειες: «Η γυναίκα που με βοήθησε, που μεσολάβησε δηλαδή να δώσω το μωρό στη Φανή πριν έξι χρόνια, είναι η Μαρία, η μητέρα της Αθηνάς». Ο Ισίδωρος μένει έκπληκτος, όμως η Αντιγόνη τον προλαβαίνει: «Όχι, η Αθηνά δεν ξέρει τίποτα, αν αυτό φαντάζεσαι. Η Αθηνά δεν ξέρει καν ότι γνωριζόμαστε με τη μητέρα της και δεν θέλω να το μάθει ποτέ. Το έχω ορκιστεί στη Μαρία, ότι η Αθηνά δεν πρόκειται να μάθει ούτε για τη σχέση μας, ούτε γι’ αυτό που μας ενώνει. Κι εσύ δεν θα πεις πουθενά τίποτα», του λέει αυστηρά.

Ο Ισίδωρος όμως, όπως θα δούμε από τον Σεπτέμβριο, δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα έρθει σε επαφή με τη Μαρία και θα προσπαθήσει να φέρει κοντά με τη μικρή ακόμα και την Αντιγόνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αγγελική Κιντώνη - αποκλειστικό: «Ο Πότης θα γοητευτεί από τον χαρακτήρα της Αλκμήνης»

Συγκλονίζει ο Liam Ireland για την κακοποίηση που δέχθηκε: «Από τα 10 έως τα 13...»