Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (8/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά μιας και ο Θωμάς παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στην οικοδομή, γεγονός που βγάζει εκτός εαυτού την Αλίκη (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία για φέτος η σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (8/6) στο Άσε μας ρε Μαμά - Επεισόδιο 116

Ο Θωμάς αποφασίζει να γυρίσει στην εργατιά και να δουλέψει στην οικοδομή. Η Αλίκη ταράζεται με την ιδέα και προσπαθεί μάταια να τον μεταπείσει. Η Έλλη βρίσκει τον Μπάμπη και του λέει πως τον βλέπει μόνο φιλικά κάνοντάς τον κομμάτια.

Και όσο ο Δημήτρης και η Ρωξάνη συνεχίζουν να κρύβουν τη σχέση τους και παλεύουν να μην τους υποψιαστεί κανένας, η Τζοβάνα ψάχνει να βρει πού θα ρίξει τις στάχτες από την τεφροδόχο του πατέρα της. Τελικά, οι δυο τους φεύγουν για το Πόρτο Τσίγκρι, όπου τους περιμένει η μία αναπάντεχη συνάντηση μετά την άλλη.

Ο Σωτήρης κάνει πρόταση γάμου στην Όλγα

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Θωμάς γνωρίζει γι’ αυτούς, η Ρωξάνη εξηγεί στον Δημήτρη τι ήταν αυτό που τελικά την είχε οδηγήσει να τον παρατήσει και να φύγει για Αμερική. Και τώρα, οι δυο τους στο Πόρτο Τσίγκρι ψάχνουν να βρουν πώς θα χειριστούν την δεσμό τους σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους, την ίδια στιγμή που η Νικόλ με τον Βασίλη οργανώνουν ένα διήμερο επίσης στο Πόρτο Τσίγκρι - όπου η Νικόλ θέλει να κάνει έκπληξη στον μπαμπά της!-, ενώ η Γεσθημανή επισκέπτεται την Έλλη και της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει κι αυτή για την σχέση του γιου της με την Ρωξάνη. Και μέσα σε όλα αυτά, πίσω στην βίλα, ο Λευτέρης έχει ένα ατύχημα… χοροπηδώντας στο κρεβάτι!

Ο Θωμάς συνεχίζει αποφασισμένος τη δουλειά στην οικοδομή και αρνείται να επιστρέψει στην εταιρία. Ο Άρης και η Δανάη ετοιμάζονται για την πενταήμερη και οι γονείς τους ψάχνουν τρόπο να τους «φρονιμέψουν». Ο Δημήτρης προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Νικόλ και της Γεσθημανής σχετικά με τη σχέση του με τη Ρωξάνη κι αυτή ψάχνει να βρει την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσει στους δικούς της. Ο Σωτήρης κάνει πρόταση γάμου στην Όλγα με τη βοήθεια της Νεφέλης και η Κορίνα νομίζει ότι γεννάει και πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει.

Αφήνοντας για λίγο την οικοδομή, αφού πέτυχε μια φίλη απ’ τα παλιά, ο Θωμάς -με την συνοδεία τσίπουρου και μεζέ- κάνει μια εκ βαθέων ανασκόπηση της ιστορίας του με την Ρωξάνη στην «Βουλάρα» κι αυτή, που έχει αποφασίσει να αλλάξει οριστικά ζωή, συγκινείται γιατί καταλαβαίνει ότι έχει πάρα πολλά κοινά μαζί του… Κι ενώ ο Μάθιου προσπαθεί να μάθει το φύλο του παιδιού κρυφά από την Κορίνα, η Ρωξάνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Νικόλ, αλλά τελικά αναγκάζεται να αντιμετωπίσει και τον μεγάλο της φόβο… την Γεσθημανή!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Έξαλλη η Φωτεινή με το φιλί του Μιχάλη

Άγριες Μέλισσες: Καταρρακωμένος ο Κωνσταντής - Βρίσκει τον Μελέτη και του επιτίθεται