Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (8/6) επεισόδιο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία) μιας και η Φωτεινή θα ενοχληθεί με την κίνηση του Μιχάλη να τη φιλήσει.

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 8/6 στα Τρία Μίλια – Επεισόδιο 46

Η Φωτεινή θυμώνει με τον Μιχάλη που την φίλησε και τον κατηγορεί ότι παρεξήγησε το φιλικό ενδιαφέρον που έδειξε για εκείνον. Ο Μιχάλης τής λέει για την απαγωγή του αδελφού του και της δείχνει το βίντεο που έχει λάβει η οικογένειά του. Ο Λάμπης οδηγεί τον Ευθύμη στο σπίτι του Νικόλα και εκεί, όλοι μαζί, προσπαθούν να τον κάνουν να ομολογήσει ότι πίσω από την απαγωγή του Στέφανου, κρύβεται ο ίδιος. Η Ελένη εκμυστηρεύεται στην Λίζα τα σχέδια και τους προβληματισμούς της, για το μέλλον της.

Η Κλειώ προσπαθεί να μάθει αν ο ήταν ο Τίμος αυτός που βρισκόταν στην παραλία, το βράδυ που τους είδε ο Πέτρος να επιστρέφουν με το πλεούμενο. Η οικογένεια Ανδρεάδη έχει αποφασίσει να κρατήσει μυστική την απαγωγή του Στέφανου, αλλά με έναν απρόσμενο τρόπο, μαθαίνει για αυτήν ολόκληρο το νησί. Η Φωτεινή προσπαθεί να βρει τον Ευθύμη για να του μιλήσει. Καταλήγει στο σπίτι του, μόνη της και εκεί, χαζεύοντας, κάνει τυχαία μία ανακάλυψη που την τρομοκρατεί…

*Στο ρόλο της Λένας, η Γαία Κολλίντζα

Τι θα δούμε αύριο (9/6)

Η Φωτεινή ανακαλύπτει το στρατηγείο του Ευθύμη και υποθέτει πως εκείνος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του Στέφανου. Ο Λάμπης, ο Νικόλας και ο Πέτρος ζητούν εξηγήσεις από τον Ευθύμη, αφού είναι ο μόνος που δεν έλαβε το βίντεο των απαγωγέων. Ο Ευθύμης προσπαθεί και ο ίδιος να βρει μια λογική εξήγηση και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κάποιος προσπαθεί να τον παγιδέψει. Όλοι είναι συγκλονισμένοι από το βίντεο που έχουν λάβει.

Ο Γεράσιμος, ενάντια στις εντολές των απαγωγέων, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Ο Μιχάλης ξαφνιάζεται όταν η Φωτεινή τον καλεί στο σπίτι της, λέγοντας του ότι μάλλον γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του αδερφού του. Όταν ο Ευθύμης γυρίζει στο σπίτι του, διαπιστώνει ότι η Φωτεινή δε βρίσκεται εκεί και απορεί. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης βρίσκεται στο δικό της σπίτι και παίρνει την απόφαση να μην την αφήσει μόνη της, αυτήν τη νύχτα, που επιφυλάσσει αποκαλύψεις για όλους…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Καταρρακωμένος ο Κωνσταντής - Βρίσκει τον Μελέτη και του επιτίθεται

Σασμός: Δάκρυα χαράς - Ο Αστέρης γνωρίζει για πρώτη φορά τον γιό του