Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πιο βαρύ χτύπημα θα δεχτεί ο Μαθιός στον Σασμό και φυσικά και ο Νικηφόρος που μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ένα άλλο χέρι, πέρα από κάθε υποψία, θα αφαιρέσει τη ζωή της μάνας του, της Βασιλικής, όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (10/6)!

Το παιδί θα βρεθεί στην κυριολεξία στο έλεος του θεού, με έναν και μόνο άνθρωπο να του στέκεται σαν πατέρας, τον Μαθιό, που ξεχειλίζει από πόνο αλλά και οργή. Σύντομα ωστόσο η μοίρα θα του παίξει άσχημο παιχνίδι καθώς θα πέσει στα δίχτυα του Αντώνη.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Βασιλική είναι ευτυχισμένη, αφού αυτή και ο Μαθιός έχουν ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και ετοιμάζονται να κάνουν τον γάμο τους. Οι δυο τους δεν σταματούν να ονειρεύονται εκείνη τη μέρα. Σκέφτονται τι θα βάλουν, ποιους θα καλέσουν, πώς θα είναι το γλέντι τους. Το ίδιο και ο Νικηφόρος, που εκτός από το να συνοδέψει τη μάνα του νύφη, είναι κι αυτός που θα τους αλλάξει τα στέφανα.

Σασμός θάνατος Βασιλικής

Βίαιος ο θάνατος της Βασιλικής στον Σασμό

Η μοίρα όμως θα παίξει άσχημο παιχνίδι σε όλους. Το χτύπημα θα είναι μεγάλο, καθώς η Βασιλική θα βρεθεί στο στόχαστρο του μίσους της Καλλιόπης και θα πεθάνει βίαια, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια εξήγηση για το πώς και για το γιατί. Η Βασιλική, μια γυναίκα που δεν έχει φταίξει πουθενά εκτός ίσως ότι αγάπησε τον γιο της, θα πληρώσει χωρίς να φταίει, χωρίς να έχει κάνει κακό σε κανέναν με τη θέλησή της.

Το χέρι της καπετάνισσας θα οπλιστεί με θάνατο και θα της πάρει τη ζωή ξαφνικά, ύπουλα και αθόρυβα. Όλα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν την ημέρα του γάμου της με τον Μαθιό. Η Βασιλική θα θελήσει να πάει λίγο πριν ντυθεί νύφη στο νεκροταφείο, στο μνήμα του Στεφανή. Πριν στεφανωθεί η Βασιλική περνάει την πόρτα του νεκροταφείου και σκύβει στον τάφο του άντρα της για να ζητήσει συγχώρεση. Εκείνη η στιγμή θα είναι και η τελευταία της, καθώς πέφτει νεκρή μέσα σ’ ένα λουτρό αίματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σαν τηλεθεατές δεν θα δούμε την Καλλιόπη. Εμείς θα δούμε μόνο μια φιγούρα με μαύρα.

Όλοι λοιπόν περιμένουν τη Βασιλική να γυρίσει αλλά μάταια, ενώ αυτό που θα αντικρίσουν φέρνει λύπη για πολλούς, οργή και σπαραγμό για τον Νικηφόρο και τον Μαθιό. Ο Μαθιός είναι κομμάτια καθώς βλέπει τη μοναδική γυναίκα που έχει αγαπήσει στη ζωή του να είναι νεκρή και ορκίζεται εκδίκηση.

Ο Νικηφόρος θρηνεί, ενώ η ψυχή του γεμίζει μίσος για όποιον του έκανε αυτό το κακό. Στη ζωή και των δύο, που θα μείνουν ενωμένοι σαν πατέρας με γιο, η εκδίκηση και το μίσος θα κυριαρχήσουν. Ο Νικηφόρος θα μείνει ορφανός με μόνο στήριγμα τον Μαθιό. Θα αναλάβει τα πάντα και θα φροντίζει κάθε μέρα να κάνει τον Νικηφόρο να σταθεί στα πόδια του, αφού ο θάνατος της αγαπημένης του μητέρας θα τον κάνει ακόμα πιο ευάλωτο, εύθραυστο και απομονωμένο από τον κόσμο. Ορκίζεται να μάθει ποιος και γιατί τη σκότωσε. Ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατό της. Θα το μάθει όμως; Και αν το μάθει, θα μπορέσει να το αντέξει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χώρισε ο Νικηφόρος του Σασμού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Αμούτζα

«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν spoiler...» - Απασφάλισε η Μαρία Πρωτόπαππα για τις εξελίξεις του Σασμού