Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολλά και δραματικά πρόκειται να συμβούν στη «Γη της ελιάς», όμως η σειρά θα τελειώσει ευχάριστα. Θα μας αποχαιρετίσει με έναν όμορφο γάμο. Αυτόν της Βασιλικής και του Φίλιππου, αλλά και με τη βάπτιση της κόρης τους.

Το TiVi Σίριαλ έχει αποκλειστικά καρέ-καρέ θα γίνει μέχρι τον γάμο, αλλά και την ημέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Φίλιππος και η Βασιλική έχουν πλέον ησυχάσει απ’ όλα και ξεκινούν για τη Σύμη, αφού πρώτα κάνουν στάση στη Ρόδο. Το ζευγάρι ζει ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνοντας τις βόλτες του στο νησί των ιπποτών. Στη συνέχεια πηγαίνουν στη Σύμη και εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ευτυχισμένοι επιστρέφουν στη Ρόδο, όπου συνεχίζουν τις διακοπές τους και πιο ερωτευμένοι από ποτέ σχεδιάζουν πώς θα κάνουν τον γάμο τους και τη βάπτιση της μικρής, λίγες εβδομάδες αφού γυρίσουν στη Μάνη (δείτε εδώ την αποκλειστική τους συνέντευξη στο περιοδικό YOU).

Φίλιππος Βασιλική γάμος

Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στην Αρεόπολη και χαίρονται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη τους, ενώ εκτός από τα δικά τους ωραία νέα μαθαίνουν κι άλλα ευχάριστα από τον Λυκούργο: «Αφού πέρασαν όλα, σκέφτομαι κι εγώ αλλά και η Χάιδω προς το παρόν να δημοσιοποιήσουμε τη σχέση μας και αργότερα βλέπουμε», τους ανακοινώνει, ενώ η Χάιδω συμπληρώνει: «Τώρα είναι η σειρά των παιδιών. Ετοιμαζόμαστε για χαρές, Λυκούργε. Σε δύο-τρεις εβδομάδες έχουμε τον γάμο τους και τη βάπτιση, μην το ξεχνάς», του λέει. Οι μέρες περνάνε επεισοδιακά για τους γύρω τους, το μόνο όμως που ενδιαφέρει τον Φίλιππο με τη Βασιλική είναι η μέρα του γάμου, που δεν αργεί να φτάσει.

Η Βασιλική λάμπει και ο Φίλιππος είναι γεμάτος αγωνία, παρότι ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και ζουν μαζί. Πάντα στο πλευρό της η Βασιλική έχει τον πατέρα της. Όμως κοντά της πλέον είναι και ο Στέφανος, ο οποίος γεμάτος συγκίνηση ετοιμάζεται να συνοδέψει τη Βασιλική στην εκκλησία. Η μεγάλη μέρα φτάνει και όλοι ετοιμάζονται να πάνε στον γάμο, όλη η Αρεόπολη είναι καλεσμένη σ’ αυτόν τον λαμπερό γάμο.

Η Βασιλική ντυμένη νυφούλα συνοδεύεται από τον Στάθη και τον Στέφανο, ενώ ο Φίλιππος δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της. Έχοντας μαζί και το μωρό τους και με κουμπάρα τη φίλη τους την Άννα, το μυστήριο γίνεται και μετά ακολουθεί η βάπτιση και ένα τεράστιο γλέντι, με το οποίο οι πρωταγωνιστές της σειράς θα μας ευχηθούν καλό καλοκαίρι και θα μας δώσουν ραντεβού για τον Σεπτέμβρη!

H Αρετή παθαίνει καρδιακή προσβολή στη Γη της Ελιάς

Ο Στέφανος όσο πάει και απομακρύνεται από την Αρετή, ενώ έχει φτιάξει τις σχέσεις του με την αδελφή του. Μάλιστα το γεγονός ότι προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και το μαθαίνει η Αρετή, φέρνει μεγάλη αναστάτωση.

Η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του Στέφανου να φύγει είναι οριστική και καταρρακώνεται ψυχολογικά. Ωστόσο, ακόμα και την τελευταία στιγμή δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να κάνει κάτι για να τον αποτρέψει. Κι έτσι γίνεται! Ο φόβος της ότι χάνει τον Στέφανο, την οδηγεί στο απροχώρητο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα, για να τον κρατήσει δίπλα της.

Ο Στέφανος αρχίζει να φοβάται ότι κάτι μπορεί να πάθει και το αναβάλλει για λίγο. Η Αρετή φυσικά χαίρεται και γίνεται αμέσως καλά. Τόσο καλά, που όταν μια μέρα συναντάει τυχαία τη Μυρτάλη στον δρόμο τη βρίζει και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άντζελα Γκερέκου: Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία της από τα backstage της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Πιάνουν στα πράσα Αθηνά και Ιάκωβο - Γίνονται βούκινο στη Μάνη