Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, μετά το τελευταίο χτύπημα του Γεράσιμου στον Καραπάνο, έρχονται τεράστιες ανατροπές και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (27/5) έχει όλο το ρεπορτάζ. Ο Καραπάνος συνεχίζει να ψάχνει τον γιο του και φυσικά το μυαλό του δεν πάει με τίποτα στον Γεράσιμο. Αντίθετα, ο Γεράσιμος γίνεται ο νούμερο ένα εχθρός του, που βάζει σκοπό της ζωής του να τον καθαρίσει και μάλιστα ο ίδιος.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η αστυνομία συλλαμβάνει και τον τελευταίο συνεργάτη του Καραπάνου, τον Πρόδρομο, που είχε καταφέρει να το σκάσει στην επιχείρηση με τα όπλα. Ο Αντώνης μάλιστα μαζί με τον Γεράσιμο τον πιέζουν να συνεργαστεί μαζί τους για να γλιτώσει τη φυλακή. Ωστόσο τα νέα φτάνουν στο Καραπάνο, ο οποίος γίνεται γι’ άλλη μια φορά έξαλλος με τον Γεράσιμο και ορκίζεται εκδίκηση.

Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, η οποία φυσικά δεν ξέρει ακόμα τη σχέση του με τον Καραπάνο. Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Στέλλα συνεχίζει την έρευνα για τον γιο του Καραπάνου και μαθαίνει τελικά το μεγάλο μυστικό (δείτε εδώ τους φοβερούς μισθούς που παίρνουν οι ηθοποιοί του Σασμού)

Σασμός θάνατος Γεράσιμου

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε πολύ αργότερα, καθώς ο Καραπάνος ετοιμάζει την απόδρασή του από τη φυλακή προκειμένου να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει, με κύρια αυτή με τον «μπάτσο Χριστόγιαννη» όπως λέει. Μάλιστα, ήδη τον έχουμε ακούσει να λέει: «Θα την κάνουμε από εδώ μέσα όσο είναι ακόμα καιρός. Σκουριάσαμε εδώ μέσα. Θα τον βρω τον τρόπο να την κάνω».

Κι όντως βρίσκει τον τρόπο και το σκάει από τη φυλακή, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει τον Γεράσιμο. Μάλιστα το έχει δηλώσει σε όλους: «Αυτός θα πάει από το δικό μου χέρι. Αυτόν δεν τον αγγίζει κανένας άλλος, μόνο εγώ. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι αυτός. Εχει τελειώσει ο τύπος και δεν το ξέρει».

Φυσικά, ο Καραπάνος δεν έχει ιδέα ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του ο Μάκης, που ζει μόνο γι’ αυτόν και με την ελπίδα ότι θα τον ξαναδεί. Δεν έχει μάθει την αλήθεια από κανέναν, μάλιστα ο ίδιος ο Γεράσιμος δεν ήθελε, γιατί όπως είχε πει: «Θέλω να υπάρχει ισορροπία. Αυτός να μισεί τον μπάτσο Χριστογιάννη κι εγώ τον εγκληματία Καραπάνο».

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γεράσιμου στον Σασμό

Ο Καραπάνος βρίσκει λοιπόν τον τρόπο να αποδράσει και ελεύθερος πλέον ετοιμάζει τη δολοφονία του Γεράσιμου: «Η ποινή έχει αποφασιστεί. Η εκτέλεση πλησιάζει», λέει και το κάνει. Ο ίδιος εκτελεί εν ψυχρώ τον μπάτσο με το ψυχρό βλέμμα, αλλά κάτι μέσα του δεν τον αφήνει να χαρεί.

Σαν να σκότωσε την ίδια του την ψυχή. Δεν αισθάνεται καμία ικανοποίηση όπως πίστευε. Και είχε δίκιο, καθώς λίγο αργότερα η πληροφορία ότι ο Γεράσιμος ήταν ο γιος του δεν έχει νόημα να μένει κρυφή. Ο Καραπάνος το μαθαίνει και τρελαίνεται. Η σκηνή που θα δούμε, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μοιάζει με αρχαία τραγωδία για το τέλος αυτού του σκληρού άντρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Ο Αστέρης σώζει την Αργυρώ από τον θάνατο

Σασμός - Αποκλειστικό: Δύο γάμοι και δύο θάνατοι στο φινάλε