Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αρκετοί ηθοποιοί αναμένεται να μπουν μέχρι το τέλος της σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Όπως γνωρίζουμε, ένας από τους βασικούς χαρακτήρες που θα δούμε θα είναι ο Δημοσθένης (δείτε εδώ ποιος θα τον υποδυθεί).

Σύμφωνα με την πλοκή της σειράς, ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να πάει και να εγκατασταθεί στη Μάνη. Ηδη ακούμε από τον Κωνσταντίνο να του λέει «πότε έρχεσαι; Αυτά θα τα πούμε από κοντά» ή «τώρα που θα παντρευτώ κάποια πράγματα πρέπει ν’ αλλάξουν».

Ο Δημοσθένης, όπως θα δούμε, είναι ένας άνθρωπος με δύο πρόσωπα. Απέναντι στην οικογένειά του την οποία υπεραγαπάει είναι τύπος και υπογραμμός. Για την οικογένειά του είναι ο καλύτερος άνθρωπος και φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα για την εγκληματική του δράση.

Μαζί του στη Μάνη θα έρθει και η σύζυγός του, η Ασπασία, την οποία έχουμε ακούσει αρκετές φορές από την Αρετή, η οποία την περιμένει πώς και πώς.

Ποια ηθοποιός θα κάνει την Ασπασία στη Γη της Ελιάς

Την αποκάλυψη για την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Ασπασία έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε αφίξεις… έχουμε τον Άρη που μπαίνει και είναι ο αδερφός της Εύας και τον υποδύεται ο Νίκος Μέλλος! Την παραπάνω εβδομάδα μπαίνει ο «Δημοσθένης» και μπαίνει και η Βάσια Παναγοπούλου. Θα είναι το νέο ζευγάρι στη σειρά…

Δεν μπορώ να σας πω αν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά θα σας πω ότι θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού, καταλαβαίνετε!», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος

Πότε τελειώνει η Γη της Ελιάς

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει αφήσει η Βάνα Δημητρίου και να προλάβει να μάθει κανείς μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί η καθημερινή σειρά του μεγάλου καναλιού. Για τη διαμάχη της Βασιλικής με τη μητέρα και τον αδελφό της; Για το αν θα παντρευτεί η Χάιδω με τον Λυκούργο, για το αν θα κάνει παιδί η Ιουλία ή για το αν θα πιάσει ο Γιώργης Κουράκος τον Αλέξη; Είμαστε σίγουροι πως μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν τα περισσότερα από αυτά τα ερωτήματα θα έχουν απαντηθεί και οι δημιουργοί της σειράς θα έχουν δημιουργήσει ακόμα τόσα.

Γη της Ελιάς φινάλε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστη και κούκλα ηθοποιός - Αυτή είναι η σύζυγος του Τάσου Ιορδανίδη από τη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Ισίδωρος και Φανή έρχονται κοντά - Τους ενώνει το παιδί