Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Τάσος Ιορδανίδης γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 1982 στον Πειραιά. Φέτος, τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, εκεί όπου ενσαρκώνει τον «Μάνο Βρεττάκο».

Ο ηθοποιός λίγο καιρό πριν την μεγάλη τηλεοπτική του επιστροφή είχε πάρει απόφαση να κάνει μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή του και έτσι έχασε πολλά κιλά. «Κάποια στιγμή με παρέσυρε το κυνήγι της δουλειάς και το άγχος και πήρα 30 κιλά. Αποφάσισα να τα χάσω για λογούς υγείας, αλλά και για να επιστρέψω στην τηλεόραση. Βίωσα αποτυχίες όταν καβάλησα το καλάμι. Όταν έγινα άπληστος», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος.

Η σύζυγός του Τάσου Ιορδανίδη και τα παιδιά τους

Ο γοητευτικός ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, Θάλεια Ματίκα. Μάλιστα, κουμπάροι στον γάμο τους που έγινε το 2011 ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. Σήμερα δεν μιλάνε με τους κουμπάρους.

«Με τον Πέτρο έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Δε θα συνέβη κάτι για να μιλήσουμε τόσο καιρό; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, οι συμπεριφορές… Οι αντιλήψεις… Όταν αρχίζεις και γνωρίζεσαι περισσότερο με έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια. Χώρισαν οι δρόμοι μας.

Μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες και φυσικά ο Πέτρος πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος και εμείς του είχαμε σεβασμό. Επιλέξαμε ότι οι δρόμοι πρέπει να τραβήξουν χωριστά. Εγώ εξεπλάγην. Δεν περίμενα ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Πρωινό.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και μάλιστα έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μάλιστα, ο Τάσος Ιορδανίδης πολλές φορές έχει μιλήσει για την αγαπημένη του με τρυφερά λόγια.

«Αν πουν κάτι αρνητικό για την Θάλεια, θα με πειράξει περισσότερο. Όταν πουν κάτι για τον άνθρωπο σου πρέπει να διατηρήσεις μια ψυχραιμία, εκεί είναι που μπαίνω μπροστά εγώ», είχε πει χαρακτηριστικά.

Θάλεια Ματίκα Τάσος Ιορδανίδης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Ισίδωρος και Φανή έρχονται κοντά - Τους ενώνει το παιδί

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Παντρεύονται ή χωρίζουν Φίλιππος και Βασιλική;