Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολλά είναι τα δυσάρεστα που έχουν συμβεί στον «Σασμό» - φόνοι, έχθρες, χωρισμοί, θάνατοι και ανεκπλήρωτοι έρωτες. Ήρθε όμως η στιγμή και για κάτι ευχάριστο, που θα συμβεί λίγο πριν το τέλος και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Πρόκειται για δύο γάμους που περιμέναμε με μεγάλη αγωνία, για το αν τελικά αυτά τα δύο ζευγάρια θα μπορέσουν να προχωρήσουν τη ζωή τους μαζί.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

«Κουφέτα» στον Σασμό

Οπως βλέπουμε, η ζωή της Μαρίνας συνεχίζει πλέον στον τόπο της και είναι ευτυχισμένη ξανά που βρίσκεται κοντά στον Αντώνη. Πιο ευτυχισμένος όμως είναι ο Αντώνης που της ξανακάνει την πρόταση: «Τι λες Μαρίνα μου, δεν είναι η ώρα να συνεχίζουμε τη ζωή μας μαζί;». Εκείνη χαμογελάει από αγάπη και ευτυχία: «Ναι Αντώνη, ας κάνουμε εκείνο το βήμα που λέγαμε», του απαντάει και δέχεται την πρόταση γάμου του.

Καθώς η Μαρίνα και ο Αντώνης παίρνουν την απόφαση να προχωρήσουν τη ζωή τους, μοιράζονται τα καλά νέα με την οικογένεια της Μαρίνας: «Αποφασίσαμε να παντρευτούμε, Αργυρώ μου. Τώρα που κι εσύ δεν είσαι μόνη σου, μπορώ να κάνω αυτό το βήμα πια», της λέει η Μαρίνα και η Αργυρώ χαίρεται με τις ευχάριστες αυτές εξελίξεις, ενώ σύντομα η οικογένειά της θα βυθιστεί και πάλι στο πένθος (δείτε εδώ γιατί).

Αντώνης Μαρίνα Σασμός

Αυτό θα το δούμε στις αρχές του επόμενου μήνα, όπου ακόμα όλα φαίνονται να κυλάνε ομαλά και τη Μαρίνα με τον Αντώνη να προχωρούν στις προετοιμασίες του γάμου τους. Ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δούμε τελικά γάμο, καθώς δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Από τη μια ο Αστέρης γίνεται φίλος κολλητός με τον Σταύρο και μέσα από αυτή τη σχέση βρίσκει τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, ενώ από την άλλη εκείνη νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα πρόβλημα υγείας, που θα συγκλονίσει την οικογένεια.

Γάμος και για Μαθιό και Βασιλική

Αντίθετα, το ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας είναι ο Μαθιός με τη Βασιλική. Παρότι η ομολογία τού Αμερικάνου, ότι δεν σκότωσε αυτός τον Στεφανή, δείχνει να ξαναμπαίνει στο κάδρο των υπόπτων ο Μαθιός, εκείνος ευτυχισμένος έχοντας τη Βασιλική δίπλα του και αφού ήδη το έχει αναγγείλει σε όλο το χωριό, ορίζει και την ημερομηνία του γάμου τους.

Σασμός Μαθιός Βασιλική

Τα προβλήματα φυσικά συνεχίζονται, με κύριο την τεράστιο οικονομική πίεση που δέχονται οι Σταματάκηδες. Ομως ο Μαθιός αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος: «Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, θα παντρευτούμε, Βασιλική», της τονίζει και οι προετοιμασίες του γάμου αρχίζουν. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό θα γίνει και μάλιστα λίγο πριν «πέσει η αυλαία» του φετινού α΄ κύκλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μη χάσετε το νέο τεύχος TV24: Χαμός σε Σασμό και Γη της Ελιάς

Σασμός: Καμία σχέση με τον «Μαθιό» - Αυτός ο ηθοποιός είναι ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου