Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τις αντιδράσεις για το disadvantage της Βικτώριας (δείτε εδώ σε ποιες συμπαίκτριές της το έδωσε), το αποψινό επεισόδιο του GNTM 5 το βράδυ της Δευτέρας 14/11, είχε και αρκετές εντάσεις, καθώς το concept, η σέξι δηλαδή φωτογράφιση με τον πρώην παίκτη Εμάνουελ, προβλημάτισε ιδιαίτερα την Μικαέλα.

Η ίδια δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, και μάλιστα έκανε σκέψεις για το αν έχει την δυνατότητα να εξαιρεθεί από κάτι τέτοιο, δεδομένου του ότι είναι παντρεμένη.

Η αντίδραση της Μικαέλας στο αποψινό concept του GNTM

«Το σετ μου φαίνεται ωραίο, αλλά θέλω να κάνουν για εμένα μια εξαίρεση… Νιώθω λίγο κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά θα το κάνουμε. Ελπίζω ο Εμανουέλ να μην νιώθει άσχημα κι ότι κάνει φωτογράφιση με τη μαμά του. Πιστεύω ότι θα ένιωθα πιο άνετα με ένα συνομήλικο, παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου πως θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος. Πώς θα το δούνε τα πεθερικά μου; Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;» είπε χαρακτηριστικά.

Η ταραχή της Μικαέλας για το σέξι concept με τον Εμανουέλ

Άγριο κράξιμο από τη Γρηγοριάνα προς τη Μικαέλα

Στο 7/11 επεισόδιο του GNTM 5 είδαμε το disavantage να δίνεται με τέτοιον τρόπο, που όσο να ναι τα δύο κορίτσια, που το κέρδισαν ένιωσαν μια απειλή για την επικείμενη δοκιμασία αποχώρησης.

Η Γρηγοριάνα στη συνέχεια μέσα από μια προσωπική συνέντευξη σχολίασε αρκετά έντονα τη συμπεριφορά της μαμάς του σπιτιού, Μικαέλας μέσα στο σπίτι, η οποία για πρώτη φορά πήρε το μειονέκτημα σε σετ.

«Πιστεύω πως την ενοχλεί, που πήρε το disavantage. Μας προσελκύει για να μαθαίνει πως λειτουργούμε και να μας αποδυναμώνει. Μου είχε πει από το πουθενά, ότι έχουν χοντρύνει τα πόδια μου. Προσπαθεί να ρίξει όλες τις υπόλοιπες παίκτριες για να φτάσει το παιδί της όσο πιο μακριά μπορεί».

Μικαέλα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Καταρρακωμένη η Μικαέλα με το makeover της κόρης της - Ξέσπασε σε λυγμούς για το αποτέλεσμα

GNTM 5: «Θα κρατήσω τα λόγια της Μαίρη» - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Κάτιας μετά το pole dancing