Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύς λόγος έχει γίνει γύρω από το αν τελικά θα δούμε φέτος τον Τριαντάφυλλο να επιστρέφει στο Survivor. O ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, και αποκάλυψε αν τελικά θα τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και ποιος είναι ο όρος που έχει σκοπό να θέσει στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο όρος του Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star

«Σε όλους δίνουν τα ίδια χρήματα. Δεν πήγα στο Survivor για τα χρήματα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το μπάτζετ του ριάλιτι). Εγώ ήθελα να μάθει ο κόσμος την αλήθεια για τον Ντάφυ. Αν πάει στο Survivor, θα γράψω στο συμβόλαιο ότι δεν πρόκειται να πάω ποτέ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Οι παίκτες που συμφώνησαν με το Survivor All Star

Ένα άτομο που συζητήθηκε όσο λίγα κατά την παραμονή του στο πρότζεκτ ήταν ο Τριαντάφυλλος και η παραγωγή δεν θα μπορούσε να μην του κάνει πρόταση. Μια βασική θέση ανάμεσα σε όλους τους παραπάνω δεν θα μπορούσε να μην έχει και ο Στάθης Σχίζας, ο τελευταίος νικητής του ριάλιτι που φρόντισε να μείνει στη συνείδηση του κόσμου κυρίως για τις ικανότητές του.

Το αντίθετο του Στάθη, ένας άνθρωπος που συχνά προκαλούσε με τα λόγια του, ο Τάκης Καραγκούνιας, λέγεται πως επιστρέφει, όπως και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, o γνωστός σε όλους μας μισθοφόρος. Στο παιχνίδι θα δούμε ακόμα τον Περικλή Κονδυλάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, στο «Survivor All Star» θα δούμε στο σύνολο 24 άτομα, σε δύο ομάδες των 12, όμως στο σύνολο θα υπογράψουν 30 άτομα, κάποιοι εξ αυτών θα έχουν όρο στο συμβόλαιό τους ότι η παραγωγή σε βάθος χρόνου θα αποφασίσει αν τελικά θα μπουν στο παιχνίδι ή όχι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

34 σελίδες το συμβόλαιο του Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star - Ο όρος που δεν έβαλε μέσα

Survivor All Star: Ήταν πιο δύσκολος και από τον Ντάνο - Ο κορυφαίος παίκτης που είπε το ναι στον Ατζούν Ιλιτζαλί