Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Παραδοσιακά εδώ και 6 χρόνια, το MasterChef αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα. Οι τρεις κριτές, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν καταφέρει να απογειώσουν το πρότζεκτ, ενώ κάθε χρόνο, οι μάγειρες που συμμετέχουν καταφέρνουν να ξετρελάνουν τους τηλεθεατές.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η τελευταία σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής δεν σημείωσε και τόσο ικανοποιητικά νούμερα, όσο οι προηγούμενες, ενώ όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, οι δηλώσεις συμμετοχής για φέτος είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Τι θα συμβεί με το MasterChef

MasterChef τέλος

Σύμφωνα πάντα με την πρωινή εκπομπή, ακολουθώντας την ίδια σκέψη που έγινε και για το GNTM, οι άνθρωποι του Star, εξετάζουν το ενδεχόμενο αρχικά να χρησιμοποιηθούν παίκτες που κόπηκαν από τις προηγούμενες σεζόν για τον φετινό κύκλο και από την άλλη, να μπει ένα προσωρινό φρένο στο ριάλιτι μαγειρικής, και να δοκιμαστεί κάτι νέο στην prime time.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν, ενώ είναι γνωστό πως το MasterChef έχει δημιουργήσει ένα σταθερό κοινό που σίγουρα θα απογοητευτεί ιδιαίτερα με την απουσία του.

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη για τον νέο κύκλο του MasterChef

«Όπως κάθε χρόνο, θα είναι κάτι διαφορετικό. Συζητάμε όχι μόνο το πως θα δυσκολέψουμε τους παίκτες, αλλά και πως να τους αιφνιδιάσουμε σύμφωνα με αυτά που ξέρουν κι έχουμε δει. Οπότε αλλαγές υπάρχουν. Αλλάζουμε κανόνες, είναι έξυπνες αλλαγές, κανονικά γραμμή και πάμε.

Θα τους κάνουμε πράγματα που δεν τα περιμένουν, όσο μελετημένοι κι αν έρθουν. Είναι τέλειο» , είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σεφ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εγκατέλειψε για πάντα την μαγειρική μετά το MasterChef - Ο "εν κουλί" έκανε στροφή στην καριέρα του

Παίκτης του Masterchef έγινε για 2η φορά πατέρας - Η επιθυμία του να γίνει πολύτεκνος