Από Έπη Τρίμη

Το My Style Rocks αναμένεται να επανέλθει στην μικρή οθόνη στις 2023 και ήδη γίνονται συζητήσεις και επαφές με την παραγωγή για το άτομο που θα αναλάβει την παρουσίαση και όσους θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.

Η πρόταση και το μεγάλο «όχι» της Τάμτα

Οι φήμες τις τελευταίες μέρες ήθελαν να έχει προταθεί στην Τάμτα ο ρόλος της παρουσιάστριας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί style icon έχοντας υιοθετήσει ένα δικό της προσωπικό στιλ που της ταιριάζει πολύ. Άλλωστε για την τραγουδίστρια η μόδα δεν έχει ηλικία, όρια και περιορισμούς.

Η ίδια σε προγενέστερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως η μητέρα της σχεδίαζε και έραβε ρούχα για βιοποριστικούς λόγους και η ίδια πάντα ήθελε να προσθέσει τη δική της πινελιά σε κάθε ρούχο προκειμένου να το μεταμορφώνει σε ένα ξεχωριστό κομμάτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε συνάντηση της Τάμτα με την Acun Media, το βράδυ της Δευτέρας (7/11), η τραγουδίστρια φαίνεται να αρνήθηκε ευγενικά την συμμετοχή της στο My Style Rocks τόσο ως παρουσιάστρια, όσο και ως κριτής.

Τάμτα

Η προετοιμασία για το προσωπικό της album

Η Τάμτα, όπως μαθαίνουμε, εξήγησε ότι προτιμά να επικεντρωθεί στην μουσική που ετοιμάζει και πιο συγκεκριμένα στο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Ενώ, στο ίδιο πλαίσιο, δήλωσε την πρόθεση της να συνεργαστούν σε κάποιο μουσικό show στο μέλλον. Η ομάδα παραγωγής που τυχαίνει να είναι η ίδια με αυτή του Super Idol, το show που ανέδειξε την Τάμτα, έχει διατηρήσει εξαιρετική σχέση με την δημοφιλή καλλιτέχνιδα και fashion icon και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά που θα συζητήσουν ξανά όλες τις πιθανές προοπτικές.

Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι

Στο μεταξύ, ανάμεσα στις προτάσεις που έγιναν για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής είναι και το όνομα του Pr. manageer Γιώργου Ντάβλα.

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι σκέψεις που υπάρχουν αφορούν πλέον για θέση κριτή στο reality, καθώς θεωρείται ότι είναι κάτι που της ταιριάζει περισσότερο από τον ρόλο της παρουσιάστριας. Η πιθανότητα να δούμε την Έλενα Χριστοπούλου μάλλον απομακρύνεται λόγω του «Πρωινό μας», ενώ συζητιέται και το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το GNTM 5 στο My style rocks - Ο νέος ρόλος έκπληξη της Σοφίας Χατζηπαντελή

Από την κριτική επιτροπή του X-factor στο My style rocks - Το πρόσωπο έκπληξη που συζητάει για το παιχνίδι μόδας