Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τη μέρα που η σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έγινε γνωστή και έκτοτε, οι δυο τους περνούν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς τους μαζί.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται στη Ρώμη και για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο, μοιράστηκαν και οι δύο με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, φωτογραφίες, στις οποίες είναι πιο διαχυτικοί απ' ότι τους έχουμε συνηθίσει.

«Στα παιδιά μου είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν μόνοι τους να το γνωρίζουν και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μεταξύ τους και είναι συγκινητικό.

Αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα είχαν αυτή τη σχέση με τα παιδιά. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Όλο αυτό που μας συνέβη ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που δεν το έψαχνα, ήρθε στα ξαφνικά. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. είναι πιο ουσιαστικός γιατί εσύ έχεις φτάσει σε ένα στάδιο που ξέρεις ακριβώς τι θες.

Είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για μένα και αυτός μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου σιγά σιγά. Ήμουν φοβισμένη και οχυρωμένη από πεποιθήσεις. Το έκανε με τέτοιο τρόπο που έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα θέλω να το ζήσω και το αξίζω. Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, αυτό που είναι. Έχει τόση μεγάλη αγάπη για όλους τους ανθρώπους, έχει ευγένεια.

Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας που μέρα με τη μέρα το έκανε δυνατό Είμαι ευτυχισμένη που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε αλλά είχαμε πράγματα να διαχειριστούμε και οι δύο. Τον είχα ενημερώσει ότι μόλις γίνει γνωστό θα υπάρχει πολύ κυνηγητό και του λέω “Θα το αντέξεις;”. Αυτό που τον τρόμαξε ήταν ότι μπορεί να ήμασταν σε ταβέρνα και να πουλούσαν τη φωτογραφία αυτή. Ήταν μια κατάσταση χωρίς κανένα όριο, δεν την κρατάει για τον εαυτό του αλλά θα την πουλήσει και αυτό είναι αγριευτικό.» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή για τον σύντροφό της (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο αγαπημένος της στην πρεμιέρα του Αυτή η Νύχτα Μένει).

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή στη Ρώμη

Βανδή Μπισμπίκης σχέση
Βανδή Μπισμπίκης Ρώμη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης...γκόμενος!» - "Κάγκελο" η Δέσποινα Βανδή στον αέρα του J2US

Με άλλα μαλλιά και χωρίς μούσια - Έτσι ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης στην αρχή της καριέρας του