Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μόνο μέρες πριν τον τελικό του Love Island (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί) τα ζευγάρια περνούν τις τελευταίες μέρες τους στο νησί της αγάπης στην Τενερίφη, ωστόσο απόψε, το βράδυ της Παρασκευής 4/11 μία ανάσα πριν την μεγάλη μέρα, η ανακοίνωση της Ηλιάνας θα φέρει μεγάλες ανατροπές αλλά και συγκινήσεις στους παίκτες!

Μην χάσετε απόψε στο Love Island

Μια ανάσα πριν τον τελικό του Love Island οι παίκτες απολαμβάνουν την τελευταία ημέρα στην βίλα τους, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τον απολογισμό τους αλλά και όνειρα για το μέλλον.

Η μέρα στην Τενερίφη ξεκινά ονειρικά για τα κορίτσια που απολαμβάνουν ένα πρωινό-έκπληξη φτιαγμένο από τα αγόρια τους. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων ακολουθεί και οδηγεί σε ένα ξεχωριστό έπαθλο!

Οι Islanders αναπολούν στιγμές τους από το παιχνίδι και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Φάνης θέλει να δει πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει και εκτός παιχνιδιού η σχέση του με τη Νίκη ενώ τα σχέδια του Γιώργου Γ. για την Αναστασία φτάνουν μέχρι και ένα χρόνο μετά! Ο Αργύρης πιστεύει πως η σχέση του με τη Μαρία θα μπορέσει να λειτουργήσει και εκτός βίλας παρά την απόσταση.

Δύο ζευγάρια απολαμβάνουν τα ραντεβού τους εκτός βίλας επιστρέφοντας όμως, ένα νέο μήνυμα φτάνει από την Ηλιάνα! Οι Islanders δεν ξέρουν τι να περιμένουν αφού η ζωή στο Love Island είναι απρόβλεπτη! Η love guard του παιχνιδιού έρχεται στη βίλα και φέρνει στους Islanders βίντεο από αγαπημένα τους πρόσωπα!

Τι θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το Love Island

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου (15/10), μέσα από την εκπομπή Open Weekend, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου με το κανάλι του Φαλήρου κυρίως για το Love Island και ενδεχομένως για ένα ακόμα πρότζεκτ στο β' μισό της σεζόν.

Το πρότζεκτ αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, θα ήταν το My Style Rocks. Το πλάνο αυτό ωστόσο ναυάγησε όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Open, για δύο λόγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open Weekend, ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει την παραγωγή του παιχνιδιού μόδας, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που έχουν τα κόνσεπτ που αναλαμβάνει η παρουσιάστρια, ενώ από την άλλη, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς να βάλει παρουσιάστρια στο My Style Rocks, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια, ενώ η χρονιά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο τιμόνι του My Style Rocks ήταν πολύ πετυχημένη. Έτσι, ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να την περιμένει να γεννήσει και να μείνει λίγο καιρό σπίτι με το παιδί της, καθυστερώντας τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Μετά το GNTM ήρθε και η σειρά του - Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

Love island: Ανατροπή! Έφυγε από το παιχνίδι και η παραγωγή την έφερε πίσω επειγόντως