Από Πέννυ Μαστοράκου

Το Twitter περίμενε πως και πως τις αποψινές αλλαγές των μοντέλων στο GNTM 5, την Δευτέρα 31/10 (δείτε εδώ τα επικά σχόλιά των χρηστών στην πλατφόρμα) και οι χρήστες ήταν κυριολεκτικά στημένοι στην γωνία για τα ανατρεπτικά look που θα έβλεπαν στις διαγωνιζόμενες!

Κάποια από τα μοντέλα, αντιμετώπισαν ψύχραιμα το γεγονός και κάποια άλλα όχι, αλλά στην περίπτωση της Κότυ, η ίδια δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με την αλλαγή της, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό, όπως φάνηκε και μέσα από κάποια σχόλια, διχάστηκε ιδιαίτερα για το αν της πάει ή όχι, καθώς το αποτέλεσμα ήταν τελείως διαφορετικό από ότι την είχαμε συνηθίσει.

Το νέο look της Κότυ δίχασε το Twitter

Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία κατά την διάρκεια του makeover

Δύσκολο το αποψινό επεισόδιο του GNTM 5 την Δευτέρα 31/10, για την ψυχολογία των κοριτσιών, καθώς μετά την είσοδο τεσσάρων νέων παικτριών στο ριάλιτι (δείτε εδώ πως τις υποδέχτηκαν τα λαμπερά μοντέλα), είχαν να αντιμετωπίσουν και τις αλλαγές που θα γίνονταν με το look τους.

Όσο και αν προσπάθησαν να είναι ψύχραιμες και άνετες με τις ενδεχόμενες μεγάλες ή μικρές που θα αντίκριζαν πάνω τους, την στιγμή που κουρεύονταν κάποιες λύγισαν, όπως για παράδειγμα η Αλεξία, η οποία στην αρχή ήταν πολύ φιλική με την ιδέα της αλλαγής, όταν όμως είδε τα μαλλιά της στο πάτωμα το ξανασκέφτηκε διπλά!

«Η καρδιά μου πονάει, γελούσα και έκλαιγα ενώ γελούσα, δεν μπορώ να τα βλέπω στο πάτωμα» είπε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο, καθώς εκείνη την στιγμή είχε ανάμεικτα συναισθήματα και δεν ήξερε πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση!
Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία κατά την διάρκεια του makeover

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Ξέμεινε η αδερφή μου από χρήματα» - Συγκίνησε η ουκρανή παίκτρια με την ιστορία της

Ανατροπή: Επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5