Από Πέννυ Μαστοράκου

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τα makeover των λαμπερών μοντέλων του GNTM 5, το βράδυ της Δευτέρας 31/10, (δείτε εδώ τα επικά σχόλια των χρηστών του Twitter που περιμένουν πως και πως) αλλά πριν από αυτό, η Βίκυ Kαγιά φύλαγε μία έκπληξη στις παίκτριες!

Μετά τις τελευταίες οικειοθελείς αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την επιστροφή 4 κοριτσιών που δεν είχαν περάσει στα bootcamp, και τότε η Γεωργιάννα, η Ντορέλα, η Ειρήνη και Ραφαέλα, εισέβαλαν στο πλατό αφήνοντας τις υπόλοιπες παίκτριες με το στόμα ανοιχτό!

Πως αντιμετώπισαν τα μοντέλα τις νέες παίκτριες στο GNTM 5;

Η Βικτώρια θεώρησε ότι κλονίζεται η ισορροπία με αυτή την ανατροπή, ενώ με την σειρά της η Γέβα ανέφερε: «Γιατί χαίρονται; Δεν καταλαβαίνω» για τις παίκτριες που χάρηκαν με το γεγονός, ενώ άλλες ανέφεραν πως έρχονται ξαφνικά νέες παίκτριες που δεν γνωρίζουν καν τι άνθρωποι είναι.

Επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5!

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί από τη μέρα που ανακοινώθηκε πως η πορεία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 φτάνει στο τέλος της. Το μοντέλο ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (31/10), θα επιστρέψει στη θέση της σε λίγο καιρό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Breakfast at Star, τα γυρίσματα της Σοφίας Χατζηπαντελή έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα, δε θα βρίσκεται απλά στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι.

Επιπλέον, θα κάνει και φωτογραφίσεις με τα μοντέλα, οι οποίες θα παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον (δείτε εδώ τι είπε η Μάιρη Βιτίναρος για την μεταξύ τους παρεξήγηση).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξαφνικό φρένο στο GNTM; - Η απόφαση του Star

GNTM 5: Έπεσε στην πασαρέλα το μοντέλο - Η αντίδραση της Βίκυ Καγιά