Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα live του J2US ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/10) στον ALPHA και για ακόμη μία φορά, το show του Νίκου Κοκλώνη ήταν απλά φαντασμαγορικό. Παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του επεισοδίου.

Τι είδαμε χθες (29/10) στο J2US

Τραγούδησε Macarena και «ξεσήκωσε» το κοινό ο Κοκλώνης

Την έναρξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες τόσο στο πλατό όσο και πίσω από τις μικρές οθόνες που τον παρακολουθούν.

Συγκεκριμένα, τραγούδησε Macarena από Kings x Fy x Daddy και το πλατό ξεσηκώθηκε. Τα σκηνικά για άλλη μία βραδιά ήταν άκρως εντυπωσιακά ενώ από την άλλη να τονίσουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε πάνω σε μία μηχανή όπου τα έδωσε όλα για όλα.

Ο Σταμάτης Φασουλής "κατακεραύνωσε" τον Βαλεντίνο - «Στο ρεφρέν εγκλημάτησες…»

Μετά λοιπόν από την φανταστική εμφάνιση του Κοκλώνη σειρά είχε να ανέβει στη σκηνή το μουσικό ζευγάρι, Τζένη Κατσίγιαννη και ο Βαλεντίνο.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους τραγούδησαν το «Κατερινάκι σου» όπου παρακολουθήσαμε πως η κριτική επιτροπή δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα.

Μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Φασουλής δεν δίστασε να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο για την ερμηνεία του. «Στο ρεφρέν εγκλημάτησες..», του ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ η βαθμολογία τους έφτασε στους 28 βαθμούς.

«Κύριε Φασουλή, λυπάμαι» - Χείμαρρος η Άντζελα Δημητρίου κατά του Σταμάτη στον αέρα του show

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου τραγούδησε με το μουσικό της ταίρι Παύλο Σταματόπουλο όπου στην συνέχεια έπρεπε να ακούσουν την κριτική από την επιτροπή. Μεταξύ άλλων, την στιγμή που άκουγε προσεκτικά τα σχόλια της Βίκυς Σταυροπούλου ο χαμηλόφωνος διάλογος μεταξύ κριτών απέσπασε την προσοχή της Άντζελας Δημητρίου η οποία δεν δίστασε να απευθηνθεί στον Σταμάτη Φασουλή.

  • «Κύριε Φασουλή, λυπάμαι, αλλά να ακούσουμε λίγο την κυρία Βίκυ».
  • Με τον ίδιο να της λέει χαρακτηριστικά: «Γιατί εγώ σας μιλάω;»
  • «Όχι, μιλάτε (μεταξύ σας) και δεν ακούω τι μου λέει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη, χίλια συγγνώμη», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

«Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ανατριχίλα» - Έμεινε άλαλη η Βανδή με το ζευγάρι που σάρωσε

Ποδαρικό φαίνεται πως έκαναν ο Ιώαννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή καθώς είναι ένα από τα ζευγάρια που έχει δώσει πολύ καλή εντύπωση τόσο στους κριτές όσο και στους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, το μουσικό ζευγάρι πριν από λίγο ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία «Λάβα».

Μετά λοιπόν από την ερμηνεία τους, οι κριτές έπρεπε να τους βαθμολογήσουν ωστόσο όπως παρακολουθήσαμε η Δέσποινα Βανδή έμεινε άλαλη αφού δεν δίστασε να τους αποθεώσει στον αέρα του μουσικού show.

«Τέσσερα χρόνια σε αυτό το σόου δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ανατριχίλα. Σε ένα πραγματικά μοναδικό σόου που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα με αυτή ην παραγωγή, με έναν υπέρτατο σκηνοθέτη επί σκηνής και εννοώ τον Φωκά Ευαγγελινό. Νομίζω ήταν μια εμφάνιση που οι ψυχές σας συντονίστηκαν και ενώθηκαν με τέτοιο τρόπο. Η ενέργεια που βγάζατε αλλά και όλες αυτές οι αργές κινήσεις που κάνατε, είχαν παράλληλα και τόση ένταση».

Βγήκε εκτός εαυτού η Βίκυ Κουλιανού on air

Η Βίκυ Κουλιανού με τον Άρι Πετράκη όπου ερμήνευσαν το τραγούδι, «As It Was» από τον Harry Styles. Ωστόσο, από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρατηρήθηκε η έντονη ενόχληση του πασίγνωστου μοντέλου μόλις ξεκίνησε να τραγουδάει.

Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσαν το act τους, η ίδια φανερά νευριασμένη δεν δίστασε να αναφέρει στον αέρα του μουσικού show πως: «Λοιπόν, εγώ θα μιλήσω λίγο. Καταρχάς δεν μπήκαν όλα τα μέτρα και θα το πω τώρα αυτό. Το πρώτο που θα πω είναι αυτό. Είναι τέσσερα τα μέτρα για να μπω κανονικά στο τραγούδι, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν το έχουμε επιλέξει εννοείται εμείς. Και δεν ήταν και ένα τραγούδι που μου άρεσε.

Όχι, θα πω την αλήθεια μου. Καταρχάς ήταν τέσσερα τα μέτρα και μπήκαν δύο μέτρα και… Δεν είχα καθόλου τρακ απλά περίμενα να μπουν τέσσερα μέτρα για να μπω! Επειδή στην πρόβα τα μέτρα ήταν τέσσερα, ξέρω που μπαίνω και ζητώ συγνώμη στην αξιαγάπητη κριτική επιτροπή».

Η αποκάλυψη της Σταυροπούλου που δεν περίμενε κανείς

Συγκεκριμένα, στη σκηνή ανέβηκαν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο dj Pitsi όπου ερμήνευσαν το "Όλα στα καταλογίζω", της Καίτης Γαρμπή. Μετά από το act τους λοιπόν, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να παραδεχτεί: "Εντυπωσιάσατε θετικά, δεν το περίμενα.

Να σας εκμυστηρευτώ ότι σας περίμενα χειρότερους, ντροπή μου που το λέω τώρα αλλά είναι αλήθεια. Για το τραγούδι το λέω. Μπράβο σας". Να τονίσουμε πως το ζευγάρι συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

Ο Μαυρικίου και η Ιλάειρα "γκρέμισαν" την σκηνή

Σειρά είχε να ανέβει το ζευγάρι, Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση όπου κατάφεραν να συγκλονίσουν τους πάντες με την ερμηνεία τους. Φυσικά, ένα από τα άτομα που έμειναν με το στόμα ανοιχτό ήταν και η Δέσποινα Βανδή.

«Εσείς είστε το ζευγάρι έκπληξη! Όπως το νιώθω θα το πω χωρίς να έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά πράγματα αλλά έχω μια αίσθηση. Νιώθω ότι όλον αυτόν τον καιρό η προσωπικότητα σας δεν έχει αναδειχθεί μέχρι σήμερα αυτό που είδαμε να συμβαίνει πριν από λίγο στην σκηνή του J2US. Μαυρίκιε, πραγματικά είσαι σπουδαίος. Και γω μέχρι σήμερα δεν το είχα δει αυτό. Οι δυνατότητες σου είναι τεράστιες».

«Το ξέρω ότι διαγωνιζόμενη είναι η αγάπη σου, το κορίτσι σου αλλά νιώθω την ανάγκη να σου το πω. Είσαι σπουδαίος! Και χαίρομαι που ήρθες εδώ στο J2US και σου δόθηκε η ευκαιρία σε μια τόσο σπουδαία παραγωγή να δείξεις ποιος μπορείς να είσαι και εσύ πάνω στη σκηνή».

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Ο Άγγελος Μπράτης με την Σαμπρίνα και ο Βαλεντίνο με την Τζένη Κατσίγιαννη ήταν τα ζευγάρια που έφτασαν μέχρι τέλους. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο και για τους τέσσερις.

Ο Βαλεντίνο και η Τζένη Κατσίγιαννη αποχώρησαν οριστικά από το J2US.

«Ήταν φανταστικό το ταξίδι στο J2US, το μεγαλύτερο δώρο είναι η φιλία που έκανα εδώ με την Τζένη, ευχαριστούμε πάρα πολύ τους κριτές», ήταν οι δηλώσεις του Βαλεντίνου στα τελευταία του λεπτά την σκηνή του J2US.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Ο κόσμος είδε πάρα πολύ καλά τι συνέβη!» - Οι δηλώσεις του Σπύρου Νικολαΐδη μετά την αποχώρησή του

«Είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης...γκόμενος!» - "Κάγκελο" η Δέσποινα Βανδή στον αέρα του J2US