Από Πέννυ Μαστοράκου

Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τα νέα ζευγάρια έπειτα από την δοκιμασία του recoupling (δείτε εδώ ποιοι έγιναν ζευγάρι) είναι γεγονός, και περιμένουμε απόψε, το βράδυ της Παρασκευής 28/10 στο Love Island, να δούμε τις αντιδράσεις των παικτών έπειτα από τις πρώτες ώρες που έχουν περάσει με τα νέα ταίρια τους, αλλά και το πάρτι που θα τους φέρει όλους πιο κοντά!

Μην χάσετε απόψε 28/10 στο Love Island

Τα ζευγάρια στη βίλα του Love Island έχουν αλλάξει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια στο αποψινό επεισόδιο στις 23.15 στον ΣΚΑΪ! Έχοντας περάσει το πρώτο τους βράδυ μαζί τα νέα ζευγάρια μοιράζονται τις εντυπώσεις τους. Ο Φάνης περιγράφει το πώς κοιμήθηκε η Χριστίνα ενώ η Αναστασία που βρέθηκε στο πλευρό του Αργύρηαναζητούσε τον Γιώργο Γ. ο οποίος είχε δίπλα του την Κλαούντια.


Η Νίκη που βρέθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον Παναγιώτη ένιωσε να της λείπει η αγκαλιά του Φάνη. Ο Αλέξανδρος Κ. κοιμήθηκε έχοντας στο πλάι του την Κατερίνα όμως ο συνονόματός του Αλέξανδρος Λ. δεν κοιμήθηκε καλά γιατί φοβόταν μην τον κλωτσήσει στον ύπνο της η Μαρία! Οι συζητήσεις και τα πειράγματα συνεχίζονται μέχρι που ξεκινάει το παιχνίδι στη βίλα. Ένα game mat έχει στρωθεί και περιμένει τους Islanders. Όταν στο παιχνίδι μένουν τρεις ο ένας… παραιτείται!

Ένα νέο μήνυμα φτάνει στα κινητά των Islanders το οποίο τους ζητάει να προετοιμαστούν για να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους. Styling, μιμήσεις, κομμωτική, φωτογραφία, παρουσίαση, άρση βαρών ακόμα και πώληση… χαλιών περιλαμβάνει το πρόγραμμα!

Τα ραντεβού ανάμεσα στα νέα ζευγάρια ξεκινούν με αυτά του Φάνη με την Χριστίνα και της Κλαούντια με τον Γιώργο Γ.. Ακολουθεί το ραντεβού εκτός βίλας του Αργύρη με την Αναστασία όπου τα πράγματα καταλήγουν σε ένα φιλικό τσακωμό χωρίς συνέχεια.

Ένα ακόμα μήνυμα ενημερώνει τους Islanders πως το βράδυ έχει πάρτι. Ποια πρώην ζευγάρια φαίνονται κάπως αποξενωμένα και ποια νέα ζευγάρια δείχνουν να απολαμβάνουν την… αλλαγή;

Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει γίνει γνωστή η είδηση πως ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να τελειώσει πρόωρα το Love Island, το νέο dating reality που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές αλλά δε συνεχίστηκε έτσι όπως τα είχε υπολογίσει το κανάλι (δείτε εδώ τους λόγους που οδήγησαν στο πρόωρο τέλος).

Μέχρι στιγμής, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε ο σταθμός έχουν πάρει επίσημα θέση για αυτή την εξέλιξη ωστόσο πλέον το φινάλε του ριάλιτι φαίνεται πως είναι πολύ κοντά.

Love Island τελικός

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το Love Island αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί το Σάββατο (5/11).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Μετά το GNTM ήρθε και η σειρά του - Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

Love island: Ανατροπή! Έφυγε από το παιχνίδι και η παραγωγή την έφερε πίσω επειγόντως