Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/10) και όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του.

Τι είδαμε χθες (25/10) στο GNTM 5

Έβαλε τα κλάματα όταν δεν την έβλεπε η κόρη της - Η συγκίνηση της Μικαέλας

Ένα νέο επεισόδιο είδαμε την Τρίτη 25/10 στο GNTM 5 με την Μικαέλα να έχει μείνει μόνη της στο δωμάτιο μετά από τις συνεχείς οικειοθελείς αποχωρήσεις, που βλέπουμε στο ριάλιτι.

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι μόνη της, καθώς έχει στο παιχνίδι και το παιδί της, την Μάρα και όπως αποκάλυψε με μεγάλη συγκίνηση στην κάμερα αισθάνεται, πως μέσα από το παιχνίδι μαμά και κόρη έχουν έρθει πιο κοντά μέσα από την όλη διαδικασία (δείτε εδώ την Μικαέλα να κλαίει τηλεφωνώντας στον σύζυγό της).

Μιχαέλα

Νικήτρια ξανά - Το μοντέλο που έχει σαρώσει στις δοκιμασίες

Μπορεί το χθεσινό 25/10 επεισόδιο στο GNTM 5 να ξεκίνησε με κλάματα και συγκινήσεις, όμως στη συνέχεια όλα τα κορίτσια επέστρεψαν στη διάθεση, που πρέπει να έχουν κάθε μέρα, αφού οι δοκιμασίες είναι κάτι που δε σταματούν.

Μια λοιπόν φωτογράφιση σε δυάδα έκαναν όλα τα κορίτσια, με την Κότυ και το ζευγάρι της αναδεικνύεται και δεύτερη φορά μετά την Δευτέρα 24/10 η νικήτρια του σετ.

gntm 5

Δόθηκε με άλλον τρόπο το avantage - Τα 2 disadvantage της Τρίτης (25/10)

Ένα νέο επεισόδιο είδαμε την Τρίτη 25/10 για το GNTM 5 τους κριτές να ανακοινώνουν στα κορίτσια, πως μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις το avantage της ημέρας πάει στη μαμά της παρέας, Μικαέλα.

Εκείνη όπως είπε ήρθε προ εκπλήξεως καθώς δεν περίμενε με τίποτα να πάρει το προνόμιο, αλλά και να δώσει με τη σειρά της disavantage σε δύο κορίτσια. Εκείνα λοιπόν ήτα η Τζούλια για δεύτερη συνεχόμενη φορά και η Μαρία, οι οποίες θα έπρεπε να φωτογραφηθούν μόνες τους με την Μαίρη Βιτίναρος.

GNTM - Μικαέλα

«Ξέμεινε η αδερφή μου από χρήματα» - Συγκίνησε η Ουκρανή παίκτρια με την ιστορία της

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε δυνατά την Τρίτη 25/10 στο GNTM 5 με μια ιστορία, που ακούστηκε στη συνέχεια να συγκινεί τους κριτές, που την άκουσαν.

Ο λόγος για την Κάτια Κίζιμα, την ουκρανή παίκτρια, που μίλησε από την πρώτη στιγμή για τις δυσκολίες, με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπη λόγω του πολέμου, που γίνεται στη χώρα της. Έτσι λοιπόν, στο σημερινό σετ οι κριτές τη φώναξαν ιδιαιτέρως μιας και την είδαν πεσμένη.

Εκείνη με τη σειρά της, αν και δυσκολεύτηκε, τους εξήγησε, πως η αδερφή της έχει ανάγκη από χρήματα, κάτι που εκείνη έμαθε και λυπήθηκε πολύ για αυτό, μιας και έχει έγνοια για την οικογένειά της.

GNTM 5

«Μπερδεύουμε την τράπουλα...» - Τα νέα πρόσωπα που βάζουν οι 3 κριτές στο ριάλιτι μόδας

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να έχουν έρθει στο GNTM 5 με την κριτική επιτροπή και την παραγωγή να έχουν αποδιοργανωθεί τελείως μετά τις συνεχείς οικειοθελείς αποχωρήσεις από το παιχνίδι.

Το αποκορύφωμα ήρθε στο επεισόδιο της Δευτέρας 24/10 και έτσι την Τρίτη 25/10 είδαμε την Καγιά, τον Σοφρωνίου και τον Καράβα να μπερδεύουν την τράπουλα με σκοπό να βρουν τα νέα κορίτσια, που θα μπουν να αντικαταστήσουν εκείνες, που έφυγαν από μόνες τους (δείτε εδώ τα τρία κορίτσια, που μπαίνουν στην 8αδα).

Κριτές gntm 5

Έπεσε στην πασαρέλα το μοντέλο - Η αντίδραση της Βίκυ Καγιά

Μια έντονη και πολύ δαιφορετική φωτογράφιση κλήθηκαν να κάνουν τα κορίτσια του GNTM 5, καθώς το θέμα τους για την Τρίτη 25/10 αφορούσε στο Sex & the city με εκείνες να περπατάνε ανά τριάδα.

Εκτός από τη συγκινητική εξομολόγηση της Κάτιας, είδαμε και τη Μαρίττα να προσπαθεί να τα δώσει όλα κατά την φωτογράφιση της, με τα τακούνια ωστόσο να αποτελούν εμπόδιο για εκείνη. Λίγο το άγχος, λίγο ο πιεσμένος χρόνος και έτσι το κορίτσι στραβοπάτησε και παραλίγο να πέσει.

Φυσικά και οι συμπαίκτριες της σταμάτησαν και τη ρώτησαν αν είναι καλά, με τη Βίκυ Καγιά να σοκάρεται και εκείνη με τη σειρά της.

GNTM - Μαρίτα

Λειτούργησε το disavantage; Η παίκτρια που αποχώρησε με κλάματα από το παιχνίδι την Τρίτη (25/10)

Μετά από την απαιτητική φωτογράφιση, που έκαναν τα μοντέλα του GNTM 5 την Τρίτη 25/10 είδαμε τους κριτές μετά δυσκολίας να τις κρίνουν και ακόμη πιο δύσκολα να αποφασίζουν, ποια θα είναι εκείνη που αποχωρεί.

Φαίνεται, πως τελικά το disavantage της Μικαέλα λειτούργησε πολύ καλά και έτσι η Τζούλια, που αν και προσπάθησε πολύ, ήταν εκείνη, που θα πρέπει να βγει εκτός σπιτιού.

Το μοντέλο φυσικά και δεν ήθελε με τίποτα η συμμετοχή της να έχει αυτήν την εξέλιξη και με δάκρυα στα μάτια εξήγησε, πως θα θέλει να είναι ένα από τα κορίτσια, που θα ξαναμπούν στον διαγωνισμό.

Τζούλια

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM - Αποκλειστικό Spoiler: Τα 3 μοντέλα που μπαίνουν στην τελική 8άδα του ριάλιτι

«Τελείωσε η φουρνιά της, δολοφόνησε τα ελληνικά...» - Ασύλληπτο άδειασμα για τη Σοφία Χατζηπαντελή