Από Ελένη Μήτση

Πολύ διαφορετικά ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας 24/10 για το GNTM 5 με την Αλεξία Κούβελα να κάνει μια ανακοίνωση στο σπίτι, που έμενε μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα.

Τo plus size model αν και ήταν πολύ χαρούμενη για την είσοδο και την παραμονή της στο σπίτι, θα έπρεπε να σταματήσει το ταξίδι της, καθώς είναι επιχειρηματίας στην έξω της ζωή και η επιχείρησή της την καλούσε. Έτσι λοιπόν αποχώρησε οικειοθελώς με την άλλη Αλεξία να βάζει τα κλάματα (δείτε εδώ την κόντρα της Αλεξίας με την Κότυ).

Η οικειοθελής αποχώρηση της Δευτέρας 24/10 στο GNTM 5

Αποχώρηση Αλεξία

Η κόντρα της Γρηγοριάνας με την Αλεξία

Η αλήθεια είναι πως στο τέλος της ημέρας, το GNTM 5 είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος εμπεριέχει έντονα το στοιχείο του ανταγωνισμού, και πλέον τα κορίτσια όσο προχωρούν οι δοκιμασίες και λιγοστεύουν τα άτομα πρέπει να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τα πάντα.

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 μετά την αποχώρηση της Εβελίνας (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε πριν φύγει) η Γρηγοριάνα σχολίασε την αντίδραση της Αλεξίας στην αποχώρηση, η οποία πως είναι καλύτερο που φεύγει τώρα που είναι στην κορυφή, κάτι που δεν άρεσε στην παίκτρια και το θεώρησε υποκριτικό.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Η Αλεξία Κ. πιστεύω ότι είναι πολύ ψεύτικο αυτό που βγάζει. Το κατάλαβα από τη μέρα που είχα χτυπήσει και κάθε μέρα μου έλεγε πρέπει να φύγεις οικειοθελώς. Και δεν φτάνει αυτό, όταν χτύπησε η Κάτια επέμενε να φύγει κι αυτή γιατί αυτό λέει το συμβόλαιο.

Είναι ένα κορίτσι, που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εδώ. Δεν μου αρέσει η κακία κι η αρνητική ενέργεια και δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» είπε η Γρηγοριάνα φανερά απογοητευμένη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM - Αποκλειστικό Spoiler: Τα 3 μοντέλα που μπαίνουν στην τελική 8άδα του ριάλιτι

«Τελείωσε η φουρνιά της, δολοφόνησε τα ελληνικά...» - Ασύλληπτο άδειασμα για τη Σοφία Χατζηπαντελή