Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κάθε επεισόδιο του GNTM 5 γίνεται θέμα συζήτησης στο Twitter, ωστόσο είναι σίγουρο πως απόψε (24/10), το ριάλιτι μοντέλων θα καταφέρει να κερδίσει και με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό μιας και επιστρέφει ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο από τα παλιά, ο Χριστόφορος Κοτέντος.

Μπορεί την εποχή που παιζόταν το πρώτο Next Top Model τα social media να μην ήταν τόσο ανεπτυγμένα, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν οι χρήστες σχολίαζαν τότε, θα είχε «πέσει» το Twitter με τις ατάκες του κορυφαίου σχεδιαστή.

Απόψε λοιπόν, τα μοντέλα θα φωτογραφηθούν μπροστά σε μία καρότσα με καρπούζια, και θα προσποιηθούν ότι είναι οι CEO της επιχείρησής τους. Μία φωτογράφιση αν μη τι άλλο δύσκολη αλλά και ανατρπτική.

Το trailer του αποψινού (24/10) GNTM

Οι δηλώσεις της Έλενας για την αποχώρησή της από το GNTM

Μετά τις δηλώσεις των δύο μοντέλων που αποχώρησαν οικειοθελώς από τον διαγωνισμό το βράδυ της Δευτέρας 17/10, στην εκπομπή Breakfast @Star μίλησε και η πανέμορφη Έλενα Λυσσάνδρου, το μοντέλο που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης 18/10 από τον διαγωνισμό, και η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν συμφώνησε με την απόφαση αυτή.

«Δεν το περίμενα γιατί ναι μεν άκουγα όλα αυτά τα αρνητικά, από την άλλη όμως άκουγα τον κύριο Τάσο και τον κύριο Γιώργο πως ήθελαν να μου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Είχα χειρότερες φωτογραφίες στις πασαρέλες. Έβλεπα ότι η Βίκυ Καγιά ότι και να έκανα δεν ήταν ευχαριστημένη, ήταν πολύ αρνητική μαζί μου από την αρχή.

Με άγχωνε ότι ό, τι και να κάνω δεν είναι αρκετό. Βασικά περισσότερο ήταν απογοήτευση παρά άγχος. Πιστεύω ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Τζούλια και όχι εγώ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο επέλεξαν εμένα, ίσως επειδή άλλες φορές επειδή η κυρία Βίκυ δεν με ήθελε» είπε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τελείωσε η φουρνιά της, δολοφόνησε τα ελληνικά...» - Ασύλληπτο άδειασμα για τη Σοφία Χατζηπαντελή

Πάνω Κάτω: Τα ευτράπελα του GNTM 5 και ο... απρόσεκτος Σασμός