Από Ελένη Μήτση

Ένα πλούσιο επεισόδιο είδαμε το βράδυ του Σαββάτου 22/10 για το ανατρεπτικό show Just the 2of us, με τα ζευγάρια να αποθεώνονται άλλα για τις τραγουδιστικές τους ικανότητες και άλλα για την εμφάνιση τους επί σκηνής. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο Νίκος Κοκλώνης πάντα κλέβει την παράσταση, με το twitter να στήνει πανηγύρι για εκείνον...

Τα highlights του Just the 2 of us για το Σάββατο 22/10

Το απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του live

Άλλο ένα απολαυστικό live παρακολουθούμε το βράδυ του Σαββάτου 22/10 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς το Just the 2 of Us και απόψε μας κρατά συντροφιά και δίνει ρέστα! Μετά την εντυπωσιακή είσοδο του Νίκου Κοκλώνη όμως, (την οποία αποθέωσαν στο Twitter) ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια του live.

Εκεί που μιλούσε ο παρουσιαστής, και καλωσόριζε την κριτική επιτροπή, ξαφνικά η Βίκυ Σταυροπούλου δέχτηκε μια απρόσμενη κλήση, που την αποσυντόνισε, και ήταν η...

«Μαμά; Η μαμά μου! Μαμά, είμαστε στον αέρα… Σε φιλώ καλέ. Γειά σου μαμά! Φιλιά από τον Νίκο έχεις, μαμά. Τι ντροπή! Είσαι κούκλος, λέει, γεια» είπε η κριτής και αμέσως ο παρουσιαστής ανταπέδωσε!

Έμειναν όλοι άφωνοι με την ατάκα της Δέσποινας Βανδή στην Βίκυ Κουλιανού

Ξεκίνησαν να εμφανίζονται στην σκηνή του J2US και ένα από τα ζευγάρια που εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους κριτές, ήταν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης, οι οποίοι τραγούδησαν το Take you dancing, και ξεσήκωσαν όλο το πλατό!

Ωστόσο όλοι έμειναν άναυδοι και από την παρουσία της Βίκυς Κουλιανού, με την Δέσποινα Βανδή να τρελαίνεται με τα πόδια του μοντέλου!

«Πάρα πολύ μου αρέσατε. Μην ξανάρθεις με αυτά τα πόδια σε αυτό το σόου, μας κομπλάρεις» είπε χιουμοριστικά η Δέσποινα Βανδή και τότε όλοι άρχισαν να σχολιάζουν με την Βίκυ Σταυροπούλου να απαντά «Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες».

Δεν κέρδισαν τους κριτές Άγγελος Μπράτης και Σαμπρίνα στο 3ο live

Στο πρώτο live τους αποθέωσαν ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν στο 3ο live του Just the 2 of Us. Ο λόγος για ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια, τον Άγγελο Μπράτη και την Σαμπρίνα, οι οποίοι τραγούδησαν αλλά δεν έπεισαν αυτή τη φορά τους κριτές.

«Περίμενα κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι το μπάσιμο δεν ήταν καλό και οι δεύτερες μέχρι να γίνουν σωστά πέρασε ώρα. Ενέργεια και κέφι υπήρχε αλλά μουσικά δεν τα πήγαμε καλά» είπε ο Σταμάτης Φασουλής και συνέχισε η Καίτη Γαρμπή «Ο Άγγελος το μίλησε το τραγούδησε, το απόλαυσε, αλλά δεν το πάτησε, δεν πειράζει όμως. Φαίνεται ότι έρχεται εδώ και διασκεδάζει και πιο πολύ το βαθμολογώ για αυτό, παρά για την φωνή του».

Το απίθανο σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου σε Βασίλη Πορφυράκη και Ματίνα Νικολάου

Το βράδυ του Σαββάτου 22/10, η Βίκυ Σταυροπούλου έχει κάνει χαμό στο 3ο live του Just The 2 of Us, καθώς μετά το απίστευτο σκηνικό στην έναρξη του show), λίγο μετά, συγκεκριμένα όταν εμφανίστηκα στο πλατό η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης, έδωσε ρέστα με την ατάκα της!

Το ζευγάρι εντυπωσίασε τους πάντες τραγουδώντας Πιο έρωτας πεθαίνεις, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να βλέπει στην αρχή ένα κομπλάρισμα στην ηθοποιό, η οποία ωστόσο ηρέμησε και το βρήκε καλύτερα στην πορεία.

«Μου άρεσε που είπες κάτι πιο χαρούμενο. Ήλπιζα να βγει ο Μουτσινάς και να κάνει τον Μαχαραγιά» είπε η κριτής και όλοι έβαλαν τα γέλια!

Σείστηκε το πλατό με την εμφάνιση του ζεύγους Μαυρικίου

Δεν ήταν λοιπόν μόνο η εμφάνιση του Βασίλη Πορφυράκη και της Ματίνας Νικολάου που ξεσήκωσε τους κριτές και τους χάρισαν απλόχερα τα αξιέπαινα σχόλιά τους, αλλά και η εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, οι οποίοι αναβίωσαν την Νεράιδα και το Παλικάρι στην σκηνή του Just The 2 of Us το βράδυ του Σαββάτου 22/10 και έκαναν πανικό!

Το ζευγάρι εμφανίστηκε ντυμένο κρητικά, όπως αντίστοιχα τότε η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ και ξετρέλανε τους πάντες! «Εντυπωσιάστηκα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής τους έβγαλε το καπέλο αναφέροντας «Ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα!».

Το σχόλιο όλο νόημα της Καίτης Γαρμπή στον Πιτσίνιαγκα

Στην πρώτη εμφάνισή τους αποθεώθηκαν από την Βίκυ Σταυροπούλου, ωστόσο το Σάββατο 22/10 τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν για Στέφανο Πιτσίνιαγκα και Dj Pitsi στο Just the 2 of Us, καθώς ερμήνευσαν το Για δυο, και οι κριτές δεν εντυπωσιάστηκαν τόσο με τον Dj και την απόδοσή του παρότι προσπαθεί πολύ!

«Αχ, προσπαθεί το παλικάρι. Προσπαθεί αλλά πάλι δεν βγήκε σήμερα. Αντίθετα, επειδή συνεχίζω να βλέπω τον Στέφανο από το προηγούμενο τάλεντ σόου σαν μαθητή… Συγνώμη Στέφανε, είσαι πια coach αλλά εγώ σε βλέπω σαν μαθητή και έχεις απίστευτη εξέλιξη» του είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή, καθώς ήταν κριτής του στο ριάλιτι μέσα από το οποίο έγινε γνωστός και βγήκε νικητής.

Πανικός με την εκρηκτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Στο live του Just The 2 of Us, το Σάββατο 22/10, δεν ήταν μόνο ο Νίκος Κοκλώνης που αποθεώθηκε από το κοινό αλλά και η Δέσποινα Βανδή, η οποία με την εμφάνισή της, έφερε τα πάνω κάτω στο πλατό!

Πράγματι η γνωστή τραγουδίστρια πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, και έκανε και τον Νίκο Κοκλώνη να εστιάσει σε εκείνη και να πάρει τα μάτια του από την σύζυγό του...Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία σηκώθηκε επιδεικτικά από την θέση της για να αποχωρήσει!

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις άλλες δύο κυρίες της κριτικής επιτροπής, οι οποίες είναι υπέρλαμπρες. Σήμερα παιδιά η Δέσποινα για εμένα είναι πιο ωραία από ποτέ. Στο ορκίζομαι», είπε ο Νίκος Κοκλώνης με την Βίκυ Σταυροπούλου να συμπληρώνει «Δεν έχουμε καμία θέση εδώ μέσα» με χιούμορ.

Η απίστευτη εμφάνιση του Παύλου Σταματόπουλου στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου

Δεν αποθεώθηκε μόνο η Δέσποινα Βανδή για την εκρηκτική εμφάνισή της το Σάββατο 22/10 στο Just The 2 of Us, αλλά και ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει το Τατουάζ, του Πέτρου Ιακωβίδη, με την μία και μοναδική Άντζελα Δημητρίου αλλά και με το δικό του τατουάζ στο σώμα του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι, καθώς ήταν πολύ καλύτερος από την προηγούμενη φορά, αλλά και με το το ψευδώνυμο της Άντζελας Δημητρίου στο χέρι του σαν τατουάζ!

«Είσαι ωραιότερη από ποτέ. Φταίει ο έρωτας; Η καλύτερη Άντζελα που έχουμε δει. Παύλο κάτι πρέπει να σε χαλαρώσει. Είσαι πάνω στη σκηνή και ψάχνεις το βλέμμα της Άντζελας να κρατηθείς. Καλύτερος από την προηγούμενη φορά, αλλά εγώ θέλω να δω τη χαρά σου» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων και η Δέσποινα Βανδή.

Tο ζευγάρι που αποχώρησε

Όπως θα συμβαίνει σε κάθε επεισόδιο του J2US έτσι και σε αυτό είδαμε ένα ζευγάρι να αποχωρεί με τους Θέλξη και Σπύρο Νικολαϊδη να συγκεντρώνουν τη χαμηλότερη βαθμολογία.

«Εγώ δεν φεύγω, θα ξανάρθω το άλλο Σάββατο! . «Εγώ δεν φεύγω, θα ξανάρθω το άλλο Σάββατο! Ήταν πολύ λίγο και θέλω να έρθω και το άλλο Σάββατο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όλοι αποθεώνουν τον Κοκλώνη αλλά...» - Οι αιχμές της Αφροδίτης Γραμμέλη για το J2US

J2US: «Το μόνο που με ενοχλεί είναι που...» - Το μοναδικό παράπονο του Άγγελου Μπράτη