Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλο «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί γύρω από το Love Island τις τελευταίες μέρες μιας και έχει κυκλοφορήσει η είδηση πως πως πρόκειται να ολοκληρωθεί νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Το κανάλι έχει επιλέξει να μην πάρει θέση, ωστόσο καθημερινά ενημερώνει το κοινό για τις εξελίξεις στη βίλα του έρωτα.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το νέο επεισόδιο του Love Island

«Ένας νέος πειρασμός έρχεται στο Love Island, για να αναστατώσει τα αγόρια και τα κορίτσια απόψε στις 23:15 στον ΣΚΑΪ. Ποιοι Islanders χαίρονται;

Η Νίκη με τον Γιώργο Σ. παραδέχονται ότι κοιμήθηκαν καλά μαζί και συζητούν όσα του είπε η Κλαούντια. Ο έρωτας φαίνεται να χτύπησε με τα βέλη του ένα άλλο ζευγάρι στο Love Island καθώς ο Αλέξανδρος Λ. και η Κλαούντια δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Η Μαρία και ο Αλέξανδρος Κ. αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των Islanders καθώς τους δείχνουν ασκήσεις από το Tae Kwon Do. Το μήνυμα στο κινητό του νέου κοριτσιού Πειρασμού δεν αργεί να έρθει και εκείνη ξεκινά το ραντεβού με όλα τα αγόρια της βίλας. Από τις συναντήσεις που έχει υπάρχει μία που ποτέ δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Ποιος Islander βγαίνει από την πρώτη στιγμή εκτός των επιλογών της;

Τα μηνύματα πέφτουν βροχή στα κινητά τους σε αυτό το επεισόδιο και το νέο μήνυμα φέρνει το recoupling. Κανείς δεν είναι ασφαλής… και μία αποχώρηση ταράζει τους Islanders».

Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου (15/10), μέσα από την εκπομπή Open Weekend, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου με το κανάλι του Φαλήρου κυρίως για το Love Island και ενδεχομένως για ένα ακόμα πρότζεκτ στο β' μισό της σεζόν.

Το πρότζεκτ αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, θα ήταν το My Style Rocks. Το πλάνο αυτό ωστόσο ναυάγησε όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Open, για δύο λόγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open Weekend, ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει την παραγωγή του παιχνιδιού μόδας, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που έχουν τα κόνσεπτ που αναλαμβάνει η παρουσιάστρια, ενώ από την άλλη, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς να βάλει παρουσιάστρια στο My Style Rocks, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια, ενώ η χρονιά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο τιμόνι του My Style Rocks ήταν πολύ πετυχημένη. Έτσι, ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να την περιμένει να γεννήσει και να μείνει λίγο καιρό σπίτι με το παιδί της, καθυστερώντας τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island Highlights (14/10): Τα νέα ζευγάρια και η αποχώρηση

«Απεργία πείνας κάνει;» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Love Island