Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Κ. από το Love Island, όπως πολύ σωστά σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, άφησε μετέωρη την Ιωάννα η οποία νιώθει πως η παρουσία της στη βίλα δεν έχει πια νόημα… Στο επεισόδιο απόψε στις 23.15 θα μάθουμε ποια είναι η τελική της απόφαση, άραγε θα ακολουθήσει τον έρωτά της στην επιστροφή του στην Ελλάδα;

Στη βίλα του Love Island ο Γιώργος Γ. ζει την ευτυχία και ζητάει από την Αναστασία να κοιμηθούν μαζί όμως εκείνη επιλέγει να κρατήσει τους τύπους μιας και είναι ακόμα ζευγάρι με τον Βασίλη. Ο Γιώργος Σ. από την άλλη πλευρά φάνηκε ιδιαίτερα εκδηλωτικός στην πρώτη του νύχτα με την Κλαούντια η οποία νιώθει πως έχουν παραγνωριστεί.

Αργύρης και Μαρία ζουν τρυφερές στιγμές με εκείνη να εξομολογείται στα κορίτσια πως όταν είναι μαζί της είναι πολύ γλυκός. Ρομαντικές και οι στιγμές που περνούν ο Αλέξανδρος Κ. με τη Χριστίνα με αρκετές εξομολογήσεις από την πλευρά του.

Μέσα σε αυτό το ερωτικό κλίμα ένα μήνυμα φτάνει στο κινητό του Αλέξανδρου Λ. το οποίο δίνει το σήμα για ένα νέο παιχνίδι στη βίλα. Ωστόσο το παιχνίδι κρύβει μία μεγάλη έκπληξη που θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τα αγόρια και θα… ανησυχήσει τα κορίτσια!

Ενόψει ενός νέου recoupling οι συζητήσεις και οι στρατηγικές παίρνουν φωτιά. Ο Βασίλης αλλά και ο Παναγιώτης πλησιάζουν τη Νίκη και ο Αλέξανδρος Λ. την Κλαούντια και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Γιώργου Σ.!

Πώς θα εξελιχθούν τα love stories στη βίλα του Love Island;

Το αποψινό (13/10) του Love Island

Το Love Island κατεβάζει ρολά

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 13/10 στον αέρα της εκπομπής Happy Day, η παραγωγή του Love Island αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες και το ριάλιτι αγάπης να τελειώσει γύρω στα μέσα Νοεμβρίου. Το κόστος της παραγωγής που ανέρχεται κοντά στα 4.000.000 ευρώ ήταν πολύ υψηλό και... δεν έδινε περιθώρια λάθους.

Ο όρος στο συμβόλαιο της Ηλιάνας δέσμευσε λίγο την παραγωγή, που και από μόνη της δεν ήθελε να το κάνει hardcore όπως είναι στο εξωτερικό και κάπως έτσι το ριάλιτι δεν είχε τόσο πέραση στο τηλεοπτικό κοινό...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Απέρριψε 4 και κατέληξε σε μία - Το κορίτσι που διάλεξε ο Παναγιώτης

Οι άλλοι παίρνουν 2.000 ευρώ τον μήνα ενώ αυτός... - Με πόσα λεφτά αμείβεται ο Αλέξανδρος στο Love Island