Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/10) και όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει τα πιο σπαρταριστά περιστατικά που έλαβαν χώρα στο ριάλιτι μοντέλων.

Τι είδαμε χθες (11/10) στο GNTM 5

Τα σχόλια της Κότυ για το πλεονέκτημα της Αλεξίας

Η νέα φωτογράφιση είναι γεγονός και έτσι λίγο πριν πάνε στο σετ για τη δοκιμασία, η Κότυ σχολίασε την Αλεξία στην προσωπική της συνέντευξη, καθώς το κορίτσι είχε το πλεονέκτημα, το οποίο θα έπρεπε κάπως να χρησιμοποιήσει (δείτε εδώ το ατύχημα που συνέβη στο παιχνίδι).

«Η Αλεξία δεν είναι όπως φαίνεται, σίγουρα έχει στρατηγική και θα την χρησιμοποιήσει στο advantage της. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί και αν θα το δώσει σε κάποια που την θεωρεί αντίπαλό της ή καλύτερη τέλος πάντων από εκείνη. Είναι γάτα είναι πονηρή και σίγουρα θα χρησιμοιήσει στρατηγική για το advantage ή disadvantage»

Αλεξία - GNTM

Αποδυνάμωσε 3 κορίτσια - Τα μοντέλα που έδωσε disadvantage η Αλεξία

κοπέλα θα έπρεπε στη δεύτερη φωτογράφιση α δώσει κάπου το μειονέκτημα και έτσι τρία κορίτσια αντί για τρία λεπτά θα έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ένα λεπτό για την φωτογράφιση τους. Το μοντέλο εξήγησε, πως θωρεί πολύ καλές την Βικτώρια, τη Μάρα και την Μαρίττα και γι αυτό έδωσε το μειονέκτημα εκεί για να τις αποδυναμώσει.

Το μοντέλο που κόμπλαρε τον Χρήστο Μπίρμπα

Με πολύ θάρρος μπήκε η Μικαέλα στο σετ και φωτογραφήθηκε για το κόνσεπτ με τον Χρήστο Μπίρμπα. Μάλιστα μπήκε τόσο έντονα στον ρόλο της σε σημείο να ντραπεί η ίδια για κάποιες πόζες με τον Χρήστο να σχολιάζει πως έτρεμε.

«Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια. Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά είναι μεγάλη κοπέλα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες».

Μικαέλα Νόβακ

Δεύτερο ατύχημα στα γυρίσματα - Η ανακοίνωση του Τάσου Σοφρωνίου

Οι πρώτες φωτογραφήσεις για το GNTM 5 έχουν ξεκινήσει και από ότι φαίνεται εκτός από τα ευχάριστα και τον ενθουσιασμό των μοντέλων βλέπουμε να συμβαίνουν ατυχήματα στο ριάλιτι μόδας.

Λίγο πριν τη φωτογράφιση λοιπόν, της Τρίτης 11/10 η Κάτια είχε ένα ατύχημα στο κεφάλι και στη λεκάνη με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να παρευρεθεί στο σετ.

Την ανακοίνωση την έκανε ο Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος δήλωσε πως δε θα έχει ευκαιρία η κοπέλα να φωτογραφηθεί εκ νέου.

Κάτια - GNTM 5

Η Κάτια δεν έβγαλε φωτογραφία - Τα κορίτσια αποφάσισαν για το αν μένει ή φεύγει από το παιχνίδι

Στο νέο επεισόδιο, που είδαμε την Τρίτη 11/10 στο GNTM 5 έγινε γνωστό, πως η Κάτια δε μπόρεσες να παρευρεθεί στη δεύτερη φωτογράφιση λόγω ατυχήματος, που της συνέβη στο βαν της παραγωγής.

Η κοπέλα, λοιπόν όταν πήγαν στο σετ δεν είχε φωτογραφία και έτσι η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα μοντέλα, εάν έχουν αντίρρηση να συνεχίσει η συμπαίκτρια τους στο παιχνίδι χωρίς να έχει συμμετάσχει στη δοκιμασία.

Τα κορίτσια αποφάσισαν, πως είναι θετικές στο να συνεχίσει η κοπέλα στην επόμενη φάση καθώς ό,τι συνέβη ήταν ανθρώπινο.

Βίκυ Καγιά

«Όχι πολλά πολλά σου σου...» - Η σκηνή ζηλοτυπίας της Μαίρης Βιτίναρος στον Χρήστο Μπίρμπα

Ένα νέο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 11/10 στο GNTM 5 με τα κορίτσια να φωτογραφίζονται σε άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης.

Σε αυτό το σετ λοιπόν, τα μοντέλα θα είχαν ως παρτενέρ τους τον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος εκτός από coach για τα κορίτσια είναι ένας ωραίος άντρας, που στις περισσότερες κοπέλες ασκεί γοητεία.

Τις φάσεις λοιπόν, που ο Χρήστος κόμπλαρες ή τα κορίτσια τρελαίνονταν μαζί του αντιλήφθηκε η Μαίρη Βιτίναρος και ξεκίνησε να του κάνει κάποια σχόλια, σχετικά με τα δικαιώματα που δίνει.

«Όχι πολλά πολλά σου σου με όλες», είπε η Μαίρη.

Το μοντέλο που αποχώρησε

Το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας για το GNTM 5 προβλήθηκε την Τρίτη 11/10 με τα κορίτσια να πιέζονται αρκετά στην προσπάθεια τους να φέρουν εις πέρας την δοκιμασία αποχώρησης.

Η Βίκυ Καγιά στο τέλος της βραδιάς, αφού μίλησε με τους υπόλοιπους συνεργάτες της, ανακοίνωσε την παίκτρια που θα αποχωρήσει από το show μετά την 1η αποχώρηση της χρονιάς. Το πρόσωπο λοιπόν, αυτό ήταν η 18χρονη Νάγια.

Νάγια

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τρανς μοντέλου Έβελυν

«Σε αγαπώ» - Η δημόσια εξομολόγηση της Αναστασίας Περράκη για τον νέο coach του GNTM 5, Χρήστο Μπίρμπα