Από Ελένη Μήτση

Από το πρωί της Τρίτης έχει επικρατήσει σάλος σχετικά με την Acun media, η οποία δέχτηκε καταγγελία από πρώην παίκτρια σχετικά με τραυματισμό, που της συνέβη από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η παραγωγή του survivor έλαβε γνώση για όλη την αναπαραγωγή της είδησης και έτσι στη συνέχεια της ημέρας κυκλοφόρησε η απάντηση και επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις επόμενες κινήσει εάν το ζήτημα λάβει περαιτέρω έκταση.

Η απάντηση της Acuun media μετά τη μήνυση που δέχτηκε

«Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αφορούν πρώην παίκτρια της τηλεοπτικής παραγωγής «Survivor» (2020 – 2021), τα οποία βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας μας, επισημαίνουμε μετ’ επιτάσεως ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τον τραυματισμό της συγκεκριμένης παίκτριας καθώς και την εν γένει κατάσταση της υγείας και της σωματικής της ακεραιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι η εταιρεία μας ανέκαθεν και διαχρονικά αναλαμβάνει μέσω σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων την κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων και δαπανών που απαιτούνται σε περίπτωση τραυματισμού όλων των διαγωνιζομένων συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω διαγωνιζόμενης, η οποία έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Οι αξίες και ο επαγγελματισμός της ACUNMEDYA δεν επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανεχθεί οποιαδήποτε διάδοση και δημοσίευση αναληθών γεγονότων που βάλλουν κατά της φήμης και της υπόστασής της, επιφυλασσόμενη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός της».

Survivor All Star έπαθλο

«Κάθε μέρα ζητούσα να πάω στο νοσοκομείο...»

Η ίδια η παίκτρια είχε μιλήσει στην εκπομπή πριν από μερικούς μήνες για τον Γολγοθά που έζησε στον Άγιο Δομίνικο:

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του. Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο.

Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Έχει συμβεί σε τρεις χώρες - Οι παίκτες που έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Οριστικό: Ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε με περίπου 100.000 ευρώ για το Survivor All Star