Από Ελένη Μήτση

Μετά από μία σειρά επεισοδίων με τους κριτές του GNTM 5 να διαλέγουν ανάμεσα σε πολλά κορίτσια, πλέον έχουμε τις 21 καλύτερες, οι οποίες ανήκουν πλέον δικαιωματικά στη βίλα του show.

Έτσι λοιπόν στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 είδαμε τα κορίτσια να μπαίνουν στην εντυπωσιακή βίλα, που έχει φτιάξει η παραγωγή μόνο για εκείνες. Οι εντυπώσεις τους ήταν μοναδικές, αφού έσπρωχναν η μία την άλλη κατά την είσοδο τους (δείτε εδώ το κορίτσι που θα φύγει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο).

Τα πρώτα πλάνα από την είσοδο των μοντέλων στο GNTM 5

Η ανακοίνωση του Μπίρμπα για μια παίκτρια

Το σημερινό 10/10 επεισόδιο του GNTM 5 εντάσσει ουσιαστικά τα κορίτσια αλλά και το κοινό στο νέο τους σπίτι, στη βίλα του ανατρεπτικού ριάλιτι μόδας. Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Μαίρη Βιτίναρος παρουσιάστηκαν στα μοντέλα, θέλοντας για αρχή να σπάσουν τον πάγο.

Στη συνέχεια ο νέος coach έκανε μια ανακοίνωση σχετικά με την Αλεξία, η οποία αν και ήταν το 21 κορίτσι της ομάδας δε μπόρεσε να παρευρεθεί στο σπίτι και από όσο είπε ο ίδιος θα επανέλθει πολύ σύντομα κοντά τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι τόσο θυμωμένοι επειδή έχω δυο τρίχες ανάμεσα στα φρύδια;» - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Σοφίας Χατζηπαντελή

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του GNTM 5 - Το απολαυστικό τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά με την Μαίρη Βιτινάρος στη Μύκονο

TAGS