Από TV24 Team

Κριτές ήρθαν, έφυγαν, μοντέλα πέρασαν, φωτογραφήθηκαν, έκλαψαν, ωστόσο μόνο 21 κορίτσια κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του GNTM 5. Αυτή τη χρονιά, η επιτροπή έδωσε την ευκαιρία σε γυναίκες όλων των ηλικιών να δοκιμάσουν την τύχη τους στο ριάλιτι και είναι όλες πολύ ξεχωριστές μεταξύ τους.

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο, οι κριτές έδειξαν πως φέτος οι απαιτήσεις τους είναι πολύ υψηλές (δείτε εδώ πού θα ταξιδέψει το ριάλιτι για γυρίσματα) και έτσι τα μοντέλα θα έχουν να περάσουν σημαντικές δυσκολίες προκειμένου να μπορέσουν να κρατήσουν τη θέση τους μέσα στο σπίτι.

GNTM 5 Spoiler αποχώρηση

Η παίκτρια που αποχωρεί απόψε (10/10) από το GNTM 5

Το ριάλιτι επιστρέφει απόψε (10/10) λοιπόν με το πρώτο επεισόδιο μέσα από το σπίτι καθώς και την πρώτη φωτογράφιση. Τα μοντέλα θα βάλουν τα δυνατά τους ωστόσο στο τέλος της βραδιάς ένα από αυτά θα δει την πόρτα της εξόδου.

Ο λόγος για την 47χρονη Άννα με το εντυπωσιακό κορμί, η οποία στην οντισιόν της είχε συγκινήσει ιδιαίτερα τη Βίκυ Καγιά με την ιστορία της. Μάλιστα, όταν είχε μάθει πως πέρασε στο σπίτι κατέρρευσε σε κλάματα από τον ενθουσιασμό της. Επειδή ωστόσο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και πάντα μπορούν να αλλάξουν στο λεπτό και έτσι άλλη είναι η μανούλα, που έφυγε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο λόγος για την Κατερίνα Kαρά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήμασταν σίγουροι ότι ο κόσμος θα...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Καράβα για την Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM 5

«Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός» - Οι δηλώσεις των γυναικών του GNTM 5 από το bootcamp