Από Στέλλα Μούτσιου

Στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 5 είδαμε 40 γυναίκες να φωτογραφίζονται για να κατακτήσουν μία θέση στη βίλα του διαγωνισμού, ωστόσο μόνο 21 από αυτές τα κατάφεραν. Με τις πόζες και τον χαρακτήρα τους "κέρδισαν" την κριτική επιτροπή και πλέον είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να φτάσουν βήμα βήμα στη νίκη.

Το βράδυ της Δευτέρας 10/10, λοιπόν, τα κορίτσια μπαίνουν στο σπίτι και αφού διαλέξουν τα δωμάτιά τους και διασκεδάσουν απολαμβάνοντας λίγες στιγμές στην πισίνα, θα βρεθεί μπροστά τους ο νέος coach, Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος θα τις προετοιμάσει και για την πρώτη δοκιμασία (δείτε εδώ ποια θα αποχωρήσει).

Το trailer για το σημερινό (10/10) επεισόδιο του GNTM 5

Μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά, αφού φτάνοντας στο πλατό θα αντικρίσουν την Μαίρη Βιτινάρος σε μία κρεμαστή κούνια σε ψηλό σημείο. Θα κληθούν, λοιπόν, να ποζάρουν σε μεγάλο υψόμετρο, φορώντας αέρινα φορέματα, για μία καμπάνια αρώματος, με αποτέλεσμα πολλές από τις γυναίκες του παιχνιδιού να έρθουν αντιμέτωπες με έναν μεγάλο φόβο τους. Θα τα καταφέρουν;

Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η πρώην κριτής Σοφία Χατζηπαντελή

Η γνωριμία της Σοφίας Χατζηπαντελή με το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό έγινε το καλοκαίρι που πέρασε, όταν ανακοινώθηκε πως το διεθνούς φήμης μοντέλο θα βρίσκεται ως guest στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 για τη φάση των οντισιόν.

Τόσο η εμφάνισή της όσο και ο έντονος χαρακτήρας της, την έφεραν πολύ γρήγορα στο επίκεντρο, ενώ δεν έλειψαν και οι κακές κριτικές απέναντι στο πρόσωπό της. Η ίδια βέβαια δεν έδωσε καμία σημασία και συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι πως η Σοφία Χατζηπαντελή, έχει δεχθεί αντίστοιχο «πόλεμο» και στο εξωτερικό για την εμφάνισή της και συγκεκριμένα για το χαρακτηριστικό ενωμένο φρύδι της που την έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της.

Σοφία Χατζηπαντελή απειλέςΣοφία Χατζηπαντελή απειλές

Η ίδια είχε θίξει πριν από μερικά χρόνια το θέμα των αρνητικών κριτικών που δέχεται μέσα από το γνωστή βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», εκεί όπου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πως οι αρνητικές κριτικές που δέχεται φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή της.

«Δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου και καλά για αστείο, αλλά νομίζω αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Σίγουρα δέχομαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις για την εμφάνισή μου. Δεν πρόκιεται να κάτσω και να σας πω πως πολλές από αυτές είναι θετικές γιατί αυτό δεν είναι ο λόγος που μιλάω. Οι περισσότερες αντιδράσεις που δέχομαι είναι αρνητικές.

Είναι αηδιαστικό αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιος, κάπου έχει μάθει να σκέφτεται πως η εμφάνισή μου είναι μη αποδεκτή, και αυτό τον οδηγεί στο σημείο να απειλήσει τη ζωή μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, σοκάροντας το κοινό.

H ίδια προσπάθησε να αφήσει πίσω της αυτή τη μαύρη σελίδα στη ζωή της και έτσι με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να θριαμβεύσει στον χώρο της μόδας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είχε πάντα αυτή την εμφάνιση - Πώς αποφάσισε να αφήσει ενωμένα τα φρύδια της η Σοφία Χατζηπαντελή

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του GNTM 5 - Το απολαυστικό τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά με την Μαίρη Βιτινάρος στη Μύκονο